Expertvalet.se — Skandinaviens största marknadsplats inom B2B
Omnämnda i:
Senast uppdaterad: 8 juli 2021

Sveriges bästa gratisguider för företagare 2016

Bästa gratisguide för företagare 2016.

Expertvalet presenterar stolt Sveriges 50 bästa gratisguider för företagare 2016!

I denna lista har Expertvalet samlat ihop de absolut bästa gratisguiderna för företagare och företag. Vi vill samtidigt hylla och tacka de verksamheter som väljer att gratis dela med sig av sin expertis genom att skapa bra guider för företagare.

Använd listan för att hitta bra resurser för företagsutveckling eller spara listan för att enkelt hitta företagshjälp när det behövs.

Vi har även varit i kontakt med utgivarna av guiderna och en del av dem har valt att svara på frågan: När ska man som företagare läsa er guide? I svaren får ni en hint om vad de erbjuder samt varför den guiden är viktig för er att läsa.

Guiderna är uppdelade i fem olika kategorier som var och en innehåller de 10 bästa gratisguiderna som finns online idag. I denna lista sker ingen rangordning utan vi har samlat ihop de allra bästa och alla guider är mycket välvärda ett besök.

Så kolla in listan – inspireras, studera och beundra den hjälp som finns!

Listan är indelad i fem olika kategorier för att ni enkelt ska kunna hitta de guider som ni har störst intresse för. Bläddra bland kategorierna nedan.

Är er guide en av dom 50 bästa? Alla nominerade är välkomna att använda bilden nedan för att sprida budskapet! Kopiera HTML-koden till höger om bilden så kan ni enkelt använda den på er hemsida!

Sveriges bästa gratisguider för företagare 2016

If you would like to use this image on your website, use the embed code below:

Starta företag.

Stora guiden för ensamföretagare – från A till Ö för soloföretagare

En kul och lättläst guide som varvar tips till företagare med profiler som inspirerar. Läs tipsen från a till ö och hitta modet till att påbörja ditt företag eller inspirationen att driva ditt företag framåt. Mycket kul och nyttig läsning!

När ska man som företagare läsa er guide?

Driver du företag själv utan anställda och vill få inspiration och tips på hur du tar ditt företagande ytterligare ett steg? Då ska du inte missa Företagarnas stora guide för soloföretagare! Lär dig allt om vad som gäller kring ledighet, bolagsformer och gåvor. Vi har svaren på de viktigaste frågorna.

Företagarna. 

Rivstarta företaget med 10 enkla steg

En läsvärd guide som ger praktiska tips på hur du går tillväga innan du registrerar ditt företag. Det som vi gillar mest är exemplen på hur andra företag och entreprenörer gjort i samma situation. Intressant och kul läsning!

När ska man som företagare läsa er guide?

Många drömmer om att starta eget, men har kanske varken den där solklara idén om vad det är för företag man vill skapa eller modet att gå från dröm till verklighet. DÅ ska du läsa den här guiden som både ger inspiration till hur du kan forma din affärsidé och hur du kommer igång. Men kom ihåg: man blir aldrig ”klar” när man driver företag. Så spara guiden och ta fram den då och då för att peppa dig själv och för att påminna om att du ständigt måste utveckla din affärsplan.

Driva Eget.

Att starta och driva tillväxtföretag

Connect Sverige har tillsammans med Kungliga Ingenjörsakademin sammanställt en mycket omfattande guide med råd för att driva tillväxtföretag. Även om guiden är lång och omfattande så är den mycket lättläst. Man hittar lätt det område man söker stöd inom samtidigt som den ger en bra bas för de som är i början av företagsstarten. Så häll upp en kaffe kopp och sätt igång med läsandet!

Connect. 

Starta företag – information och vägledning från myndigheterna

Myndigheternas guide till att starta, driva, utveckla och avveckla är en mycket omfattande guide var du hittar tips och vägledning inom alla skeden av företagande. Även om guiden är lång så är den mycket lättläst och enkel att navigera genom. Använd guiden för att veta vem du ska vända dig till i vilka skeden och ta del av tips på verktyg som du kan använda för att underlätta företagandet.

Skatteverket. 

Startpaket för dig som drömmer om att starta eget företag 

Detta startpaket hjälper dig som företag att komma från affärsidé till företagsregistrering. Få tips om huruvida du ska starta företaget ensam eller med kompanjon och om att hitta din målgrupp. Guiden är enkel att läsa samt som att den är mycket överskådlig och enkel att navigera genom. För dig som saknar idé så finns det även 15 färdiga affärsidéer att kolla in!

Visma.

Starta Eget-Guiden – 64 tips!

I denna guide tar ni del av 64 handfasta tips att tänka på vid start av ett nytt företag. Tipsen är korta och lättlästa samtidigt som de är indelade enligt skeden som alla företagare går igenom. Få korta tips om allt från affärsplan till bokföring!

Nyföretagar Centrum.

Guide för dig som ska köpa företag

Vem har sagt att man själv behöver starta ett företag för att bli företagare? Kanske det bästa valet för dig är att köpa ett företag! Om så är fallet så rekommenderas verkligen denna guide. En enkel guide med saker att tänka på innan köp samt en checklista att nyttja under köpet.

Företagsförmedligen.

Starta eget tips

I denna guide hittar ni 7 goda tips för att starta eget. Guiden är kort och lättläst men ger endå mycket bra tips kring grunderna att starta eget. Inte så omfattande men viktig att följa för att hälsosamt starta ett företag.

Starta eget info. 

Kompanjonskap – En checklista

Ett mycket bra dokument för er som startar företag tillsammans. Fyll i dokumentet och ta med det när ni träffar jurister och försäkringsombud för att enkelt få allt att gå rätt till. Ni slipper också själv att ta upp och bena ut de svåra frågorna utan kan enkelt följa guiden och fylla i.

Almi. 

Hur startar man eget?

En mycket omfattande guide för dig som tänker på att starta eget men inte vet riktigt var du ska börja. Här hittar du tips om hur du mentalt ska hantera företagsstarten samtidigt som du får guidning genom start processen. Guiden avslutas med 20 korta punkter att tänka på framöver – mycket bra tips för både din egen hälsa och företagets framgång!

Starta eget. 

 

Bokföring.

Bokföring – frågor och svar

Bokföringsnämnden är förståeligt nog en mycket bra källa för att hitta svar på bokföringsfrågor. I denna omfattande guide på 115 sidor så hittar du som företagare allt vad du behöver veta om bokföring. Använd guiden för att söka svar på specifika situationer eller för att få förklaringar till tunglästa lagtexter. I texten finns även allmänna råd att ta del av för att förbättra er bokföring.

BFN. 

Bokföring

Hos Expowera hittar man som företagare hjälpsam information inom många ämnen utom bokföring. Läs om grunderna för bokföring eller leta dig vidare i materialet för att hitta det specifika som du söker. Texten är omfattande och här hittar du säkert svar på din fråga!

När ska man som företagare läsa er guide?

Alla glömmer vi saker då och då. Kanske använder vi viss kunskap för sällan. Alltid bra att ha en plats där kunskapsförrådet kan fyllas på oavsett tidpunkt.


Bokföring – är i grunden ganska enkelt – men det går att komplicera det hur mycket som helst. Lär dig grunderna och ”bokförings-språket” så klarar du dig bra. Kunskap som alltid är bra att ha vare sig du bokför själv eller låter någon annan göra det.

expowera. 

Bokföring för nybörjare

En mycket omfattande guide som tar dig genom bokföringsdjungeln. Guiden är lättläst och bra utformad för att man inte ska tröttna på att läsa. Gå igenom guiden och lär dig det mesta för att själv kunna bokföra för ditt företag. Ta del av enkla och förståeliga bokföringsexempel och andra tips om bokföring och revision.

VISMA. 

Momsens

Här hittar du allt du behöver veta om moms! För grundkunskap i moms läs igenom första sidan. Vill du ha vidare information om någon specifik momssituation kan du använda sökfunktionen. Texten är lättläst och förklarande och även om designen inte är den bästa så hittar ni värdefull information på sidan!

När ska man som företagare läsa er guide?

Momsens.se fokuserar på bokföring för entreprenörer som har mycket internationell handel, EU-inköp, EU-försäljning, import och export – speciellt över nätet och hur man gör bokföring och momsdeklarationer för detta. Här får du svar på frågorna som Skatteverket idag har svårt att hjälpa dig med.

Momsens. 

Årsredovisningsguiden

I denna guide hittar du som företag enkelt information om huruvida du behöver upprätta årsredovisning samt vart de ska skickas. Guiden är ett jättebra hjälpmedel om du är på jakt efter specifik information om din företagsform. Man hittar enkelt det man söker och informationen är överskådligt uppställd!

Bolagsverket. 

Bokföring – Din guide

En mycket uppfriskande guide om bokföring som fokuserar på hur du ska använda bokföringen för företagets bästa. Många praktiska tips om hur du implementerar bokföringen i företaget och i vardagen, mycket nyttig information. När man läst guiden får man ett sug efter att verkligen genomföra bokföringen, händer inte ofta.

Redovisningshuset. 

Bokföring

En kort beskrivning av vad bokföring är och hur det fungerar för företag. Guiden innefattar även en film var du som företagare får svar på vanliga frågor, mycket uppskattad film! Passar mycket bra som en kort introduktion till hur du som företagare ska hantera bokföring.

Verksamt.se.

Bokföring – Vad är bokföring?

En enkel guide som går igenom de grundläggande termerna inom bokföring. Använd som nybörjare för att komma in i bokföringen eller använd för att fräscha upp minnet. I materialet hittar du också länkar för att läsa mer om de begrepp som känns oklara.

e-conomic.

Så fungerar en balansräkning 

En kort och beskrivande guide som enkelt förklarar resultaträkningen. Gå tillbaks till grunderna och lär dig begreppen för att sedan fullt förstå resultaträkningen och dess betydelse. Kolla också gärna in deras momsräknare på högra sidan, mycket hjälpsam och enkel att använda!

Mittföretag.

6 steps to e-invoicing success

En mycket bra guide att följa för dig som funderar över att skaffa e-faktura! Läs om fördelarna med e-faktura och hur du går tillväga för att lyckas med implementeringen. Mycket lättläst guide som bistår med handfasta tips till framgång, sånt gillar vi!

Basware. 

 

Marknadsföring.

339 gratisverktyg som gör dig till en bättre onlinemarknadsförare

En perfekt guide för dig som vill satsa på onlinemarknadsföring. Här hittar du gratisverktyg att använda i alla lägen! Allt från uppstart av hemsida, mätning av trafik till redigering och bild hämtning. Söker du ett verktyg till något speciellt så hittar du det definitivt här!

När ska man som företagare läsa er guide? 

Bra verktyg kan verkligen underlätta livet för dig som är företagare, framför allt om du använder internet i ditt arbete. Och det bästa är att det inte behöver kosta dig ett öre att både kunna jobba både smartare och snabbare. I Online Marketing Academys gratisguide listas nätets 339 bästa gratisverktyg uppdelat på 38 olika områden, alltifrån sociala medier, webbplatser och video till onlinemöten och statistik. Så nästa gång behöver du inte slösa dyrbar tid på att googla och testa dig fram för att hitta rätt verktyg – det är bara att öppna guiden så är jobbet redan gjort åt dig. 

 Online Marketing Academy.

Tips för nybörjare på Twitter

En kort guide med tips på hur du som företagare ska uppföra dig på Twitter för att lyckas! Läs mer om själva tänket bakom att tweeta som företag och misstagen som du gärna vill undvika! Mycket läsvärt!

När ska man som företagare läsa er guide?

Bloggen är framförallt avsedd till dem som jobbar med kommunikation, marknadsföring, omvärldsanalys och PR. Bloggen riktar sig också för personer som sitter i ledningen, exempelvis en VD som vill utveckla sitt tänk inom kommunikation och marknadsföring. Meltwater ger båda nybörjarguider, digitaliseringstips samt kunskap om trender som ligger flera år fram i tiden. Meltwater erbjuder även helt kostnadsfria webinars, som du hittar på vår hemsida under Insights. Meltwaters blogg och webinars satte igång sin produktion i augusti 2015 och 12 månader senare har företaget tusentals följare. Följ gärna Meltwaters blogg genom att fylla i din mejladress under “”Prenumerera på vår blogg”.

Meltwater. 

En perfekt guide kring marknadsföring på Instagram

En kort guide som lönar sig att läsa innan du startar upp företagets Instagram konto. Läs om tanken bakom inläggen och hur du ska tänka för att använda mediet på rätt sätt. Enkel att läsa med mycket nyttig information!

När ska man som företagare läsa er guide? 

Denna guiden är perfekt när man är nyfiken på att börja använda Instagram som marknadsföringskanal. Den passar också bra att läsa ifall man känner att man vill få upp engagemanget på sin nuvarande närvaro. I guiden ger jag dig konkreta tips på hur du kan använda Instagram på bästa sätt för att nå ut till din målgrupp.

Malene Falk. 

Vägledning om marknadsföring i bloggar och andra sociala medier

Tänker du på att samarbeta med en bloggare i marknadsföringssyfte? För att slippa bekymmer och oväntade utgifter så rekommenderar vi att du på förhand läser igenom Konsumetverkets guide! En lättläst guide som tar upp allt du behöver veta om marknadsföring i sådana kanaler. Få konkreta tips på hur du går tillväga för att lagenligt nå ut till unga konsumenter!

 Konsumentverket.

Guide till eventplanering: Marknadsför ditt evenemang

Hos Billetto hittar du en superbra utformad checklista att följa när ert företag ska marknadsföra ett evenemang! Använd guiden som stöd för att lyckas med ert nästa event eller ta inspiration till vad ni behöver göra för att lyckas.

 Billetto.

Vad är inbound marketing?

I denna guide hittar ni en förklaring till inbound marketing och varför det är något som ert företag bör fokusera på. En lättläst och grafiskt snygg guide som också ger er handfast information att använda för att utveckla just ert företag!

Invise Agency. 

Handbok i e-postmarknadsföring

Funderar du på att börja med e-postmarknadsföring eller ger dina nuvarande kampanjer inget resultat? Läs denna handbok och ta dina kampanjer till en ny nivå! I guiden hittar ni tips och vägledning inom alla stadier av e-postmarknadsföring, allt från planering till utvärdering. En mycket lättläst och estetisk guide som dessutom ger resultat, sådant gillar vi!

Apsis. 

Instagram för företag: Guide för att lyckas

En mycket välutformad guide om hur du som företagare optimalt ska använda Instagram som marknadsföringskanal. Här finns både tips om vad du som företag kan ladda upp, hur du praktiskt går tillväga och ett case exempel. Mycket bra och användbar info som är lätt att förstå! Kolla också in Smelinks andra guider för sociala medier och få enkla och praktiska genomgångar.

Smelink. 

Guide till framtidens content marketing

En mycket bra guide för dem som är intresserade av content marketing men inte har exakt på klart vad det handlar om. Läs om vad det är och hur det utvecklats under de senaste året. Få även tips på hur och vad du ska tänka på för att lyckas med det material som du skapar!

 Spoon.

Context marketing for Dummies

En klassiker med fokus på context marketing. Läs allt du behöver veta om context marketing i denna omfattande Dummie utgåva. Hitta allt om digitala konsumenter till hur du lyckas med din centext marketing. Koka en kopp kaffe och förbered dig på att läsa lång men ack så värdefull text!

Sitecore. 

 

Försäljning.

Öka försäljningen – med konkreta och effektiva metoder

En kort och konsist guide som tar upp aspekter att se till när det gäller att öka försäljningen. Läs guiden och få hintar om var försäljningen kan förbättras och effektiveras. En kort text som inte har lång lästid med som kan bringa många nya insikter. Kolla även in e-boken Säljande Presentationer för fler tips om att sälja!

När ska man som företagare läsa er guide?

Guiden är bäst för de företag som kommit igång och har en basa av kunder. Det ger förslag på nästa steg och hur man kan ta försäljningen vidare till nästa nivå.

Försäljningschefen.

Öka försäljning, beläggning och engagemang i ditt konsultföretag 

En guide för konslutföretaget, bläddra mellan korta tips och förklarande text och hitta sätt att förbättra och koordinera både sälj och leverans. Har du inte tid att läsa hela guiden, läs sammanfattningen på sista sidan som stöd i utvecklingen av ert konslutföretag.

När ska man som företagare läsa er guide? 

Arbetar du i konsultbranschen? Med denna guide lär dig HUR du agerar snabbare och smartare genom att koppla samman sälj med leverans och kompetenser i ditt konsultföretag. Frigör värden såsom snabbare turnaround i kunddialogen, ökad beläggningsgrad och mer engagerade medarbetare.

Cinode.

Hur du bygger täta kundrelationer – Har du en kundplan?

Fina illustrationer, bra layout och ännu bättre innehåll! I denna guide hittar du flera tips för hur du framgångsrikt ska påbörja, införa och använda din kundplan. Gör dig redo att öka kundnöjdheten som i sin tur ökar försäljningen.

Superoffice. 

Att sälja på en mässa

På Expowera hittar du all tänkbar information som en företagare behöver men vi gillar skarpt dock denna guide som hjälper dig öka din försäljning på en mässa. Guiden går igenom processen att sälja på en mässa, allt från förberedelser till budgetering och uppföljning. Texten är lätt att läsa samtidigt som tipsen är guldvärda!

När ska man som företagare läsa er guide?

Alla glömmer vi saker då och då. Kanske använder vi viss kunskap för sällan. Alltid bra att ha en plats där kunskapsförrådet kan fyllas på oavsett tidpunkt.

Att sälja på en mässa – planera och tänk till ordentligt innan mässan drar igång – det tjänar du garanterat på.

Expowera. 

Så får du din hemsida att sälja mer – Introduktion och guide till konverteringsoptimering

I denna guide hittar ni mycket nyttig information om att sälja via hemsidan. Lär dig grunderna till konverteringsoptimering och se hur du kan förbättra din hemsida för att öka på kundantalet. Fylld med praktiska exempel som gör det enkelt för nybörjaren att förstå och använda!

Viseo. 

Lyckas med ditt CRM-projekt

En enkel och mycket snygg guide med 11 tips till hur du ska lyckas med ditt nästa CRM-projekt. Läs igenom och inspireras för att sedan framgångsrikt genomföra inkommande projekt. Vårt tips är att skriva ut postern och lägga upp på väggen vid skrivbordet för att alltid påminnas om hur du lyckas!

När ska man som företagare läsa er guide? 

CRM är ett väldigt enkelt koncept; förbättra relationen mellan dig och dina kunder. Dock är det inte så enkelt som att installera ett program och se det omvandlas till försäljningssiffror… Vi har infört system för CRM och kundvård i över 25 år och har vi sett otaliga projekt – både lyckade och mindre lyckade. Här har vi därför samlat de punkter som vi anser är helt avgörande för att du ska lyckas med ditt CRM-projekt till 100 %.

Lime by Lundoalogik.

Glada besökare konverterar bättre – 14 tips för att öka försäljningen

Kolla in tipsen i denna guide och gör dig redo att ta din e-handel till nästa nivå. Små korta tips som är enkla att implementera men som kan göra underverk för försäljningen. Rekommenderas speciellt för dig som vill charma generation Z!

Internetworld.

Gör dina kunder glada och öka försäljningen – 7 tips

Sju snabba tips på hu du enkelt kan jobba för dina kunder och samtidigt öka försäljningen. Läs mer om de små medel som din säljavdelning kan använda för att nå nya höjder. Enkel att läsa och enkla tips att implementera!

Gården.

Att öka försäljningen genom win/loss-analys

En mycket bra introduktion av win/loss-analyser och hur du kan använda dem för att öka försäljningen. Mycket enkel att läsa och man får en klar bild över vad som ska göras, varför det bör göras och vad man ska se upp för vid implementeringen.

Pro Sales. 

Det sanna värdet av Gamification inom CRM

En lättläst guide som påvisar värdet av Gamification. Vi gillar att guiden visar praktiskt med ett räknings exempel hur Gamification kan förbättra användningen av CRM systemet. Exemplet hjälper förståelsen så att även nybörjare kan ta del av materialet.

Awesome Group. 

 

Blandat.

Skydda ditt företag mot bedragare – nätfiffel, bluffakturor och vilseledande försäljning

I denna omfattande och välkomponerade guide hittar du allt du behöver veta för att skydda ditt företag mot bedragare på nätet. Ta del av tips och en hel del checklistor med konkreta handlingar att genomföra för att undvika problem på nätet. Lätt att läsa och lätt att använda – absolut nyttig för företagare att kolla in!

När ska man som företagare läsa er guide? 

Det är inte bara seriösa affärsidkare, utan också kriminella aktörer som använder internet som en viktig del av sin affärsverksamhet. Många av dessa har satt i system att genom olika bedrägerier försöka lura företagare på pengar. Vill du som företagare undvika att bli lurad – eller få stöd när skadan väl är framme – är det här en guide för dig. Vi tar upp bedragarnas olika metoder, vad som kan hända och vad man som företagare ska se upp särskilt med. 

IIs.

Så funkar kommunen

Svenskt Näringsliv har sammansatt en omfattande guide för företagare som går igenom hur kommunen fungerar. Här hittar du svar på de flesta frågor som rör ert företag och dialogen med kommunen. Texten är tung men varvas ofta med fina illustrationer som gör det enkelt att förstå sammanhangen och det gillar vi!

När ska man som företagare läsa er guide?

Som företagare har man många kontakter med kommunen. Det kan röra sig om ett bygglov, ett tillsynsärende eller en kommunal upphandling. Denna guide riktar sig till företagare som vill få en inblick i hur kommunen fungerar och lära sig mer om de grundläggande institutioner som finns i alla Sveriges kommuner – så att du som företagare lättare ska kunna identifiera de kontaktytor som är möjliga när det rör just dina frågor.

Svenskt Näringsliv.

PM’s Guide to Getting Things Done

Part 1 och Part 2

Två mycket informativa och fint gjorda guider till hur du som projektledare kan förbättra processerna för projektet. Ta del av konkreta tips inom alla skeden av ett projekt, allt från planering och strategi till utvärdering. Mycket trevlig läsning!

Project Place. 

Fact Packs om marknader och branscher

Hos Buisness Sweden hittar man guider och information om alla världens marknaden – en utmärkt källa att använda för företag som funderar över att exportera eller expandera. Guiderna för varje land har fin design och innehåller nyttig information och statistik. Läs både introduktioner till marknader samt om marknadens möjligheter för att få en stadig beslutsbas.

Business Sweden.

7 sätt att öka lageromsättningen

Har varulagret blivit en hemsk post att se på balansräkningen? Läs igenom denna guide och se hur ni på ett hållbart sätt kan öka på lageromsättningen samtidigt som ni ökar kundnöjdheten. Sju välförklarade sätt som ni kan implementera genast för att nå bättre resultat!

Eazystock. 

Se alla bidrag som kan rädda ditt företag

En mycket bra guide som samlat alla de bidrag som ett företag kan tänkas behöva söka. Enkel att navigera genom och hitta den information som är relevant för just dig. Finansiering för ditt företag finns och här är stället att börja leta på!

Driva eget. 

Såhär söker du EU-stöd

Att söka EU-stöd kan kännas som en stor utmaning och byråkratin kan kännas skrämmande – där kommer denna guide in som en hjälte. Läs i enkel och kort text om hur det fungerar att söka stöd och vad du ska tänka på innan du söker.

Enterprise europe.

Hitta offentlig finansiering

En enkel guide var du enkelt navigerar dig vidare till den information som passar för din situation. Läs om hur du hittar offentlig finansiering för företagsstart, produktutveckling, tillväxt och internationalisering. Mycket nyttig information som är mycket välkategoriserat för mycket god användarvänlighet.

Verksamt. 

Balansera verksamhetens effektivitet med kundens upplevelse

En mycket intressant guide om hur dagens kundservice och call centers bör ändra fokus för att lyckas med verksamheten. Ta del av sju tips som ni kan implementera för att förbättra och effektivisera er kundtjänst samt som ni får en insikt i marknadens utveckling.

Intelecom. 

Hur mycket ska jag ta betalt? – en guide till dig med eget företag

En kort och koncist guide till företagare om hur man ska ta betalt för sig och sina tjänster. Här hittar du tabeller med exempel över beräkning av arvode samt förklaringar till varför det är så. En mycket bra guide för nya företagare som känner sig osäkra på att ta betalt.

Civilekonomerna. 

Guiderna har blivit utvalda baserat på följande kriterier:

1. Innehåll

Guiderna har utvärderats med fokus på relevans samt hur nyttig informationen är för företagare.

2. Kvalitet

Guiderna har utvärderats med fokus på kvalitet i både innehåll och språk. Informationen ska vara saklig, omfattande men även lätt att läsa och ta till sig.

3. Design

Guidens uppbyggnad, överskådlighet, navigering och illustrationer.

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till fyra offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner
Bli vår partner Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?