Jämför priser på kaffeautomater
Beställ skräddarsydda offerter här
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 16. juni 2017

Hyra eller köpa kaffemaskin i Malmö, Göteborg eller Stockholm?

På de flesta arbetsplatser runtom i landet finns behovet av att kunna servera färskt kaffe till såväl interna medarbetare som externa kunder, samarbetspartners och besökare. Den rika svenska kaffekulturen har fått oss att se kaffe som ett naturligt inslag i vår vardag. Tillfället är aldrig fel för en kopp koffeinhaltig dryck, och för många av oss är det en nödvändig start på dagen. Våra kafferutiner har placerat oss på världens topplista över befolkningar som årligen konsumerar mest kaffe. Att ha en kaffemaskin i personalrummet på en arbetsplats såsom ett kontor eller en skola kan bidra till en positiv image för verksamheten och att erbjuda de anställda kostnadsfritt kaffe på jobbet innebär en god motivationsfaktor.

Driver du en verksamhet etablerad i Malmö, Göteborg eller Stockholm?

Driver du en café- eller restaurangverksamhet i exempelvis Malmö, Göteborg eller Stockholm och är i behov av en kaffelösning för ditt företag? Eller arbetar du kanske på ett kontor där de anställda önskar en kaffeautomat till personalrummet? Att ha en effektiv och välfungerande kaffemaskin är viktigt för att kunna förse såväl gäster som personal med gott kaffe av hög kvalitet. Ökad energi och välmående i form av att ha förmånen att kunna ta sig en kopp kaffe under arbetstid är sådant som kan höja trivseln på en arbetsplats. - Glada miner leder till ökad produktivitet!

Önskar du hyra eller köpa en kaffemaskin i Malmö, Göteborg eller Stockholm?

Då du är i processen med att anskaffa en kaffemaskin till din verksamhet finns en hel del för dig att hålla i åtanke - ett flertal faktorer och attributer vid olika typer av kaffemaskiner och leverantörslösningar för dessa ska identifieras, undersökas och jämföras. Denna process är nödvändig för att finna fram till den lösningsutformning som passar bäst för just din specifika arbetsplats. För att skapa det bäst möjliga beslutsunderlaget för vilken kaffemaskin som ska anskaffas finns det hjälp att få. Här på Expertvalet kan du snabbt och enkelt fylla i de egenskaper som din verksamhet efterfrågar i en ny kaffelösning, och sedan motta offerter för detta från olika leverantörer. Naturligtvis är denna tjänst helt kostnadsfri och utan förpliktelser för dig och din arbetsplats.

Olika typer och modeller av kaffemaskiner skiljer sig åt med hänsyn till kvalitet, kapacitet, prisnivå och så vidare. Vilken typ av kaffemaskin som ägnar sig bäst åt just din verksamhet beror på de preferenser och behov som finns hos din målgrupp; de anställda som ska använda maskinen, och även dina gäster om du driver en serveringsverksamhet. På exempelvis ett kontor är den vanligaste typen av kaffemaskin att finna en med kapacitet att framställa olika varianter av kaffedrycker, såsom kaffe latte, cappuccino, espresso och traditionellt bryggkaffe.

Kaffeautomat _kopp

Hyra kaffemaskin?

Att nyttja en tjänst såsom att hyra en kaffemaskin kan vara en god lösning för att förse just din verksamhet med färskt kaffe var dag. I dag finns ett stort utbud av tjänster för att hyra eller köpa kaffemaskiner och innan anskaffning av sådana tjänster är det därför viktigt att reflektera över de behov och preferenser med hänsyn till kaffe som finns inom verksamheten, för att finna den leverantör som ger den bästa offerten för att uppfylla dessa.

Inom de flesta verksamheter och organisationer finns behovet av att tillgodose medarbetare med kaffe var dag, flera gånger om dagen. Eftersom vi svenskar dagligen dricker stora mängder kaffe på vår arbetsplats krävs det effektiva lösningar för att stilla detta behov. De flesta leverantörer erbjuder helhetslösningar - innefattande avtal för service och driftsunderhåll - för verksamheter som önskar hyra en kaffemaskin.

Att hyra en kaffemaskin under en längre period kan innebära en högre kostnad än att redan från början investera i en helägd maskin. Om du istället föredrar att teckna ett leasingavtal bör du vara medveten om att även detta i det långa loppet kan innebära en högre kostnad. Däremot kan det vara en mycket god lösning om din verksamhet har för avsikt att använda kaffemaskinen under en kortare tidsperiod.

Läs mer om att hyra kaffemaskin.

Vad är priset för en kaffemaskin?

Priset för en kaffemaskin beror först och främst på vilket alternativ som används vid anskaffning och bruk av denna - inköp, hyrning eller leasing. Prisnivån varierar sedan bland annat med hänsyn till driftsprestanda, varumärke, kvalitet och typ av förbrukningsvaror (det är mer kostsamt att brygga kaffe på hela bönor än det är att använda färdigmalda blandningar) hos olika slags kaffemaskiner. Väljer du att hyra eller leasa en kaffemaskin kan du även teckna avtal för service och driftsunderhåll, vilket vanligtvis innebär månadsbaserade kostnader som kommer i tillägg till priset för själva kaffemaskinen.

Önskar du motta offerter för en kaffemaskin?

Eftersom utbudet av kaffemaskiner på den svenska marknaden idag är omfattande, innefattande maskiner av olik kvalitet och med olik bryggningskapacitet och prisnivå kan det vara svårt att hitta rätt. Genom att använda tjänsten som Expertvalet erbjuder kan du emellertid undvika en lång och komplicerad sökprocess och finna just den kaffemaskin och leverantörslösning som passar bäst för din specifika verksamhet, vare sig det är en restaurang eller ett kontor.

Genom att fylla i formuläret till höger på denna sida kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med olika leverantörer baserade i din geografiska närhet. Efter att ha sänt in formuläret blir du kontaktad för några få tilläggsupplysningar, och du mottar sedan olika offertförslag för den kaffelösning du önskar beställa till ditt företag. Självklart är denna process helt kostnadsfri och utan förpliktelser och innebär att du i lugn och ro kan jämföra olika offerter som är anpassade efter din verksamhets preferenser, för att hitta det erbjudande som passar er bäst.