Jämför priser på kaffeautomater
Beställ skräddarsydda offerter här
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
Expressen
Allt om Bostad
Telia
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 26. juli 2019

Kaffeautomat på jobbet - en prisjämförelse

Hur smakar kaffet på jobbet? 

Om svaret är att det kunde vara ännu godare, ska du läsa noga. Det är skillnad på kaffe och kaffe, men rätt val av kaffeautomat påverkar i allra högsta grad smaken. Är det svårt att välja kaffeautomat? Följande frågeställningar kan hjälpa dig komma närmare den optimala kaffeautomatslösningen. 

 • Ska det vara hela eller malda bönor? 
 • Färsk mjölk eller mjölkpulver?
 • Har ni möjlighet för vattenanslutning?

Det finns många produkter att välja på - därför vill vi göra det lite enklare.
Fyll i formuläret till höger, så matchar vi dig med en återförsäljare som kan möta dina behov. Det kostar inget att gå genom Expertvalet och dina uppgifter är säkra med oss.

Läs också: Kaffemaskin för företag i Stockholm

Rätt kaffeautomat till jobbet

Välj rätt kaffeautomat till jobbet - gör en produkt- och prisjämförelse.
Detta är några av kaffemaskinerna på marknaden. Observera att de inte nödvändigtvis överensstämmer med Expertvalets utbud.

 1. Gevalia Express Vista Quick InstantBarista-making-coffee
  300 koppar/h
  Kannfunktion
  22 399 kronor

 2. Wittenborg FB 55 kaffeautomat
  Upp till 200 koppar/laddning
  Kannfunktion
  26 400 kronor

 3. Necta Korinto Espresso 3
  150 koppar/h för färskbrygg
  26 100 kronor

 4. Crane Genesis FB färskbrygg
  Upp till 230 koppar/laddning
  33 400 kronor

 

Beroende på företagets storlek bör kaffeautomaten uppfylla vissa krav. På ett större kontor måste automaten t.ex. ha kapacitet att producera tillräckligt mycket kaffe. Dess frågor lönar det sig att tänka på innan ett inköp:

 • Hur stor kapacitet har kaffeautomaten?
 • Vilken volym rymmer behållarna för kaffe och tillbehör? 
 • Är kaffeautomaten vattenansluten?

Det är viktigt att kaffeautomaten på jobbet också fyller de önskemål som finns, samtidigt som det är onödigt att betala för funktioner som inte används. Det finns mängder av valmöjligheter bland office coffee; färskmalda bönor och färsk mjölk till frystorkat kaffe med mjölkpulver. Smaken påverkas av råvaran, och många gånger är valet av kaffemaskin en kostnadsfråga.

Läs också: Kaffeautomat till företag: Priser och offerter

Vad ska kaffeautomaten kunna framställa?

Vanligt kaffe, kaffe med mjölk eller en cappuccino? Varianterna är många. Kanske är det många som dricker te? Vill du kunna avnjuta en kopp varm choklad under hösten? Innan ni väljer kaffeautomat till jobbet är det relevant att undersöka vad som efterfrågas i form av varma och kalla drycker.

Många företag och organisationer önskar en kaffeleverantör som tar miljöansvar. Det kan innebära att kaffet är ekologiskt och rättvisemärkt, eller att kaffeföretaget miljökonpenserar utsläppen från produktionen av maskinerna.

På Expertvalet kan ni välja om ni vill köpa, leasa eller hyra din kaffeautomat. Fördelen med att köpa maskinen är att det bara blir en engångskostnad. Fördelen med att hyra är att ni på kort sikt kan komma billigt undan. Om ni inte är nöjda med maskinen eller väldigt plötsligt inte behöver en kaffeautomat längre, går detta ofta enkelt att ordna.

När jag köper en ny kaffeautomat, vilka övriga tjänster ingår?

Oavsett om ni hyr, leasar eller köper en kaffeautomat, så ingår vanligen kostnaden för leverans och installation. Vad gäller service och underhåll så varierar avtalen mellan olika kaffeleverantörer. Det finns många företag som kommer på en månatlig underhållning- och rengöringsservice.

Om ni önskar att köpa kaffe från leverantören, finns det ofta ett särskilt avtal för att maskinen alltid är förberedd med kaffe, mjölk och andra tillbehör. Ett serviceavtal kan vara bra om det skulle hända något med maskinen, eftersom leverantören då kan skicka en servicetekniker för att kontrollera problemet.

Vill du veta mer om priser och vad som ingår vid köp av en kaffeautomat till jobbet? Fyll i kontaktformuläret på högersidan, så kontaktar vi dig inom kort. Tjänsten är kostnadsfri och du binder dig inte till fortlöpande avtal.

Ska ni köpa, hyra eller leasa kaffeautomat till jobbet?

Kaffe på jobbet vill väl de flesta ha, men hur mycket man är beredd att betala är en annan femma. För nystartade verksamheter kan det vara fördelaktigt att hyra kaffeautomaten, eftersom ni slipper betala en stor utgift vid ett tillfälle.

Om ni däremot planerar att använda kaffeautomaten i några år, kan det vara väl så lönsamt att köpa maskinen direkt. Har arbetsplatsen kapital för en stor utgift, så är detta med andra ord ett lämpligt val.

Leasing är ungefär detsamma som långtidshyra eller en avbetalning. Efter en viss tid har du betalat av den störst delen, och kan då köpa ut kaffemaskinen. Medan det vanligen går att hyra under en kort period är leasing i högre grad långtidshyra under flera år.

Vad kostar kaffeautomat till jobbet? Använd Expertvalets formulär för att ta reda på mer.

Beställ offerter Det tar endast 1 minut!