Jämför pris och kvalitet på skrivare
Beställ kostnadsfria offerter här
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
Expressen
Allt om Bostad
Telia
Få upp till 4 offerter här Skrivare - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många utskrifter gör ni månatligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 30. oktober 2017

Söker du efter en skrivare till ditt företag i Linköping?

Köpa eller hyra skrivare i Linköping

Bedriver du en verksamhet i Linköping och letar efter en skrivare till företaget? Beroende på om du vill köpa, hyra eller vilken skrivare du är intresserad av så finns det många olika vägar att gå. På Expertvalet kan vi hjälpa dig och göra valet lite enklare.

Vill du köpa en skrivare?

Till att börja med borde du fundera över om du vill köpa eller hyra en skrivare. I Linköping finns leverantörer som erbjuder lösningar för vilket alternativ du än väljer. Om du överväger att köpa en skrivare så betalar du en fast kostnad, plus priset för de förbrukningsvaror som krävs för att skriva ut. I och med att det finns ett flertal faktorer som påverkar kostnaden för själva maskinen, såsom varumärke, funktion och kapacitet, är prisnivån svår att definiera. Beroende på dina krav och skrivarens storlek kan priset sträcka sig från 10.000 kr och upp till över 100.000 kr.

Vid köp av skrivare så behöver du även inkludera de löpande driftkostnaderna. Om du vill ha bläckpatroner i färg är priset oftast högre än om du föredrar utskrifter i gråskala. Det kan därmed vara en bra idé att även kontrollera priset för bläckpatroner och andra nödvändiga tillbehör när du köper en skrivare.

Vill du hyra eller leasa en skrivare?

Du kanske är i behov av en skrivare i Linköping, men vill undvika en hög engångskostnad? Då går det även att hyra en kopiator. Detta kan vara en bra lösning om du behöver en skrivare för en kortare period. Att hyra en skrivare kan nämligen i det långa loppet bli mer kostsamt än att direkt köpa en. Månadskostnaden för att hyra en kontorsskrivare ligger runt 500 kronor. 

Ett leasingavtal kan innebära att man binder sig till en avgift per framställd papperskopia. Det kan också innebära att man varje månad, oberoende av hur stort antal kopior som faktiskt producerats, betalar ett minimumbelopp för kopiering. Om du väljer att hyra en skrivare så medföljer fördelen att leverantören står för att kontrollera maskinens kapacitet och prestanda. Du och ditt företag behöver på så sätt inte lägga energi på underhåll av skrivaren, vilket blir mer tidseffektivt och bekvämt.

Skrivare _Linkoping _2

Beställa offert för skrivare i Linköping

5 viktiga punkter att tänka på

Vilka behov ska skrivaren täcka på arbetsplatsen? Då marknaden erbjuder en mängd olika skrivare finns det ett flertal element som kan vara bra att fundera över innan du gör ditt val. Nedan har vi samlat ihop fem punkter för att hjälpa dig att komma fram till vilken typ av skrivare du söker:

  • Vilka funktioner ska skrivaren ha? Exempelvis: Ska den producera i färg, gråskala eller både och? Vilka pappersformat ska den hantera?

  • Vem ska i första hand använda skrivaren? Anställda? Kunder? Om det är flera på företaget som kommer att använda skrivaren kan det vara bra att välja en kopiator som kan anslutas till ett nätverk. Det gör det lättare för alla anställda att använda maskinen.

  • Hur många kopior kommer ungefär att framställas dagligen?

  • Hur många kommer regelbundet att använda skrivaren?

  • Ska skrivaren innehålla multifunktionskapaciteter? Exempelvis kunna skriva ut, scanna, kopiera och faxa?

Hur väljer jag leverantör i Linköping?

Beroende på vilken skrivare ditt företag väljer samt avtalets utformning så varierar prisnivån mellan olika offerter från diverse leverantörer. När du analyserar erbjudanden från möjliga leverantörer kan du jämföra dem utifrån frågor såsom:

Skrivare _Linkoping _4

  • Vad kostar leveransen av skrivaren?

  • Vad kostar installationen av skrivaren?

  • Vilka tjänster ingår i serviceavtalet?

  • Hur lång är responstiden från leverantören? Det vill säga tiden från det att du kontaktar leverantören till dess att han/hon faktiskt löser problemet.

Hur beställer jag offerter för en skrivare?

Om du snabbt och enkelt vill komma i kontakt med olika leverantörer som erbjuder skrivare i Linköping kan Expertvalet hjälpa dig. Tjänsten är helt kostnadsfri. Det enda du behöver att göra är att fylla i formuläret. Du kommer sedan att bli kontaktad av olika leverantörer med offertförslag baserat på de uppgifter som du fyllt i. På så sätt kan du jämföra olika offerter från våra samarbetspartners och komma fram till vilket förslag som passar dig och ditt företag allra bäst.

Beställ offerter Det tar endast 1 minut!