Beställ offerter på kassasystem
God kvalitet till bra priser
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
Expressen
Allt om Bostad
Telia
Få upp till 4 offerter här Kassasystem - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken typ av kassalösning önskar ni?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 15. april 2019

Behöver du ett kassasystem till din frisörsalong?

Vilket kassasystem passar min frisörsalong?

Vilket kassasystem som passar er bäst beror helt på vad ni har för typ av frisörsalong. Det är viktigt att all utrustning fungerar för det dagliga arbetet och inte skapar förseningar under hektiska perioder. Ett bra kassasystem hjälper till att spara både tid och pengar för frisörsalongen.

Vilket kassasystem ska du välja till din verksamhet? Det är viktigt att du branschanpassar kassasystemet till din frisörsalong. Ofta kräver en frisörsalong fler funktioner av kassasystemet än bara betalningsmöjligheter. Andra användbara funktioner kan exempelvis vara:

  • Bokningssystem
  • Automatiska kund-påminnelser via sms
  • Provisionsberäkning
  • Löneberäkning

Om ni är flera frisörer kan det vara klokt att införskaffa ett kassasystem som möjliggör för flera användare, så att alla kan ha en egen inloggning. På så vis kan man skilja på varje frisör och dennes kunder. Ett kassasystem är ett bra inköp till frisörsalongen då det förenklar verksamheten genom att skapa struktur och ordning i det dagliga arbetet.

För att hitta den bästa lösningen till det bästa priset rekommenderar vi er att beställa offerter genom att fylla i formuläret uppe till höger, eller genom att klicka på den röda knappen nedan, så hjälper vi dig att komma i kontakt med flera tänkbara leverantörer. Det är helt kostnadsfritt och det tillkommer inga förpliktelser. Expertvalet gör grovjobbet och ger er sedan prisförslagen!

Beställ offerter! Det tar endast 1 minut!

Vad kostar ett kassasystem till frisörsalong?

Vilka funktioner du vill att systemet ska innehålla påverkar priset. Ett mer omfattande kassasystem är dyrare än ett mindre med färre funktioner. Kostnaderna kan delas in i två kategorier:

  • Hårdvaran
  • Mjukvaran

Andra kostnader som tillkommer när du anskaffar ett kassasystem är kostnader för reparation, support och programuppdateringar. Detta kan ingå i den fasta kostnaden, beroende på hur avtalet med din leverantör ser ut. Om du väljer ett kassasystem som är online-baserat är det vanligt att mjukvaruuppdateringar sker automatiskt.

Ni kan också välja ett kassasystem där ni överför era månadsrapporter och dagskassor in till er bokföringsfil som finns i systemet. På detta sätt underlättar ni arbetsbördan och kommer att tjäna in mycket tid som kan gå åt till viktigare sysslor för att få er verksamhet att gå framåt. 

Ett pris för ett mindre kassasystem, inklusive stöd för hyrstolar och personliga inloggningar ligger på ungefär 29.000 kr.

Kassasystem _frisorsalong2

Varför behöver vår frisörsalong ett kassasystem?

Verksamheter som tar emot kontant- och kortbetalningar, som exempelvis en frisörsalong, måste enligt lag använda ett godkänt kassaregister. Utöver det kan ett kassasystem även hjälpa er att bättre och effektivare hantera den dagliga verksamheten. Ni bör beställa offerter från olika leverantörer så att ni kan jämföra funktioner och priser innan ni bestämmer er för vilket system som passar er salong.

Läs också: Kassasystem till Mac, iPad och iPhone

Beställ offerter! Det tar endast 1 minut!