Beställ offerter på kassasystem
God kvalitet till bra priser
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
Expressen
Allt om Bostad
Telia
Få upp till 4 offerter här Kassasystem - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken typ av kassalösning önskar ni?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 20. augusti 2019

Priset för en ny kassaapparat

Det finns många bra kassaapparater att välja bland och beroende på företagets behov så varierar priset. En mindre kassaapparat med färre funktioner är lägre i pris än en större, mer funktionsbaserad apparat.

Vad ska kassaapparaten kunna hantera?

  • Ekonomisk förvaltning?
  • Statistisk översikt?
  • Utskrivning av rapporter?

En kassaapparat sköter idag så mycket mer än bara registrering av varor och utbetalning av pengar.

Få upp till fyra offerter gratis genom att fylla i formuläret uppe på sidan så hjälper vi er att komma i kontakt med flera tänkbara leverantörer. Det är enkelt och helt kostnadsfritt, samt att ni får den smartaste lösningen för er verksamhet till det bästa priset! Vi gör grovjobbet, ni sparar pengarna!

Priset för en kassaapparat

Priset för en kassapparat kan ligga på från 5000 kronor till över 20 000 kronor. Då det finns ett flertal olika kassaapparater varierar också prisnivån beroende på dess funktioner. Den mest avgörande faktorn för kostnaden utgörs av storleken på kassaapparaten och systemet för att använda den.

Andra faktorer som också påverkar priset för en kassaapparat är:

  • Varumärke
  • Antal funktioner 
  • Kassasystemets omfattning

En större apparat med många funktioner och fler betalningsterminaler innebär ett högre pris än en mindre omfattande kassaapparat. Med andra ord så är det verksamhetens funktionella behov vid betalningsprocessen som är avgörande för prisnivån. Inom produktkategorin för kassaapparater beror prissättningen därmed på egenskaperna hos de skräddarsydda lösningarna för olika slags system. Läs mer om hur du kan hitta billiga kassaregister som passar er verksmahet. 

Kassaapparat _pris _1

Överväger du att köpa en ny kassaapparat?

Det finns några faktorer som bör övervägas innan inköp av en kassaapparat. Ska kassasystemet exempelvis användas i en restaurang, i en butik eller på ett större företag?

Innan anskaffning av kassaapparat bör man även överväga hur många kassaapparater som behövs samt önskemål för mjukvara och hårdvara. För butiker som även driver onlinehandel kan förslagsvis ett kassasystem med funktion att uppdatera lagerstatus vara av värde. På så sätt uppdateras utbudet så fort en vara säljs i butiken eller på webbshoppen.

I och med kassaapparatens många olika funktioner kan den uppfattas som en avancerad maskin. Det kan därför vara bra att skriva ner dess funktioner i en bruksanvisning så att de anställda enkelt kan förstå och använda systemet. Man bör också vara uppmärksam på att införskaffa en apparat som lever upp till hastigheten på arbetsplatsen så att arbetet underlättas och effektiviseras. Det är inte roligt att arbeta i en butik där flera kunder får stå i kö på grund av en långsam kassaapparat.

Kassaapparatens funktioner - spara tid

Utvecklingen har gjort kassaapparaten mer avancerad, men med bättre funktioner. Detta sparar både tid och pengar för företaget. Apparaten kan nu hantera funktioner såsom ekonomisk förvaltning och översikt över olika typer av statistik samt utskrivning av rapporter. Dessa funktioner resulterar i en helhetslösning med både administration och kundservice i samma apparat.

På grund av att funktionerna är betydligt fler idag än tidigare talar man ofta om kassaregister eller kassasystem istället för kassaapparater. Många kassasystem är idag utrustade med touch-skärm, vilket också skapar möjligheter som sparar tid. Det bästa med en kassaapparat med touch-skärm är att systemet enkelt kan uppdateras när produkter tillkommer eller tas bort från systemet.

Vid anskaffning av kassaapparat är det viktigt att rådslå med aktuell leverantör kring funktioner som är gynsamma för verksamheten, och sedan utforma en kassaapparat och ett system utefter dessa. Genom att kontakta Expertvalet kan vi hjälpa dig att hitta den leverantör som matchar din verksamhets behov allra bäst! 

Läs också: Kassasystem, kassaregister, kassaapparat - vad är vad?

Beställ offerter genom att klicka på knappen nedan, på så vis skapar ni en konkurrenssituation för leverantörerna, som därefter kan pressa priserna för just er! Vi gör grovjobbet, ni sparar pengarna!

Beställ offerter! Det tar mindre än 1 minut!