Kundservice: 010-884 81 69
Måndag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Senast uppdaterad: 11. december 2018

Nu är det avslöjat

Så blir du en Forbes 30 under 30

Hur når jag framgång? Spekulationerna är många kring hur du uppnår maximal framgång. Allt från rätt universitet, rätt kontakter och en vilja av stål, verkar ha inflytande på hur framgångsrik du blir. Däremot finns det unga karriärister som verkligen har nått framgång. De har hittat rätt och satsat hårt.

När Forbes lanserade sin 30 under 30 lista för Europa, var det självklart att analysera resultatet. Vad gör dessa individer så framgångsrika?

Utbildning, härkomst, kön och ålder må ha en viss inverkan, men är det allt? Därför kontaktade Expertvalet samtliga nominerade på Forbes lista, och fick svar. Steve Jobs och Mark Zuckerberg hade och har båda väldigt homogena garderober, vilket flera gånger hänvisats till som en framgångsfaktor. Vi ville veta mer om dessa unga inspiratörers frukostvanor, vad gör de på sin fritid och hur gamla var de när de första gången arbetade?

Kolla in infografiken här nedanför om du vill veta svaren på dessa frågor och många fler.

 Bli En Forbes 30Under 30