Kundservice: 010-884 81 69
Måndag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Senast uppdaterad: 04. oktober 2017

Typerna i kassakön

Vilka känner du igen och vilken typ är du?

Vi har alla varit där någon gång, i kassakön en eftermiddag när stressen känns som mest närvarande. Allt du vill är att åka hem och slänga dig på soffan med en påse chips. Istället dyker de upp, alla framför dig i kön, typerna som gör kassaköandet till en plåga.

För att lätta upp din dag och förhoppningsvis göra kassaköandet till en trevlig upplevelse så har Expertvalet gjort en samling på de vanligaste typerna i kassakön. Använd infografiken nedan för att förstå och relatera till dem och deras situation, förhoppningsvis underlättar det köandet. Du kanske till och med hittar något med din kassarutin som du kan förbättra för att göra världen lite bättre.

Ta gärna del av tipsen för hur du bäst hanterar stressen som uppstår i kön. Kanske hittar du något där som hjälper dig leva ett lyckligare liv eller bara köra lugnare hem från affären! Låt oss tillsammans råda bot på stressen i kassakön!

TyperKassakoe

Gillar du infografen? Dela gärna med dig!

Kopiera koden i rutan nedan för att enkelt posta infografen på önskad hemsida! 

<div style="clear:both"><a href="/blogg/2016/03/typerna-i-kassakoen"><img src="/media/1680105/typerkassakoe.png" width="770" title="Typerna i kassakön" alt="Typerna i kassakön" border="0" /></a></div>