Offerter på tjänster inom telemarketing
Jämför priser och kvalitet här!
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
Expressen
Allt om Bostad
Telia
Få upp till 4 offerter här Telemarketing - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken tjänst önskas?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 19. juni 2017

Mötesbokning – en tidseffektiv tjänst

Mötesbokning som täcker företagets behov

Att boka möten kan låta enkelt, men det tar tid. Med den här tjänsten hyr er verksamhet in externa aktörer som hjälper er att boka tid och plats för kund- eller säljmöten med intresserade kunder eller samarbetspartners. Med tjänsten mötesbokning slipper på så vis exempelvis er verksamhets säljare att lägga tid på att sköta kontakten vid bokning av möten.

Detta innebär att era säljare kan lägga all sin arbetstid på att just sälja. Något som, utöver att de kan fokusera på att bli bättre på att utföra sina säljuppgifter, i slutändan leder till att försäljningen blir mer effektiv och ökar. Samtidigt låter ni erfarna mötesbokare sköta kontakten med eventuella intressenter, något som bidrar till att skapa en professionell helhetsbild av er verksamhet.

Att hyra extern assistans vid bokning av möten ger alltså flera fördelar och täcker följande behov:

 • Ni försäkrar er om ett professionellt bemötande vid bokning av möten med framtida kunder och eventuella samarbetspartners med hjälp av erfarna mötesbokares expertis inom området.
 • Ni kan låta era säljare fokusera på att sälja, något som med största sannolikhet kommer öka er försäljning.
 • Till sist innebär inhyrning av mötesbokare heller inga kostnader för fasta löner, semesterersättningar eller sociala bidrag. 

Har er verksamhet behov av mötesbokning? Beställ då offerter för mötesbokare genom att fylla i formuläret till höger. Ni kan även passa på att titta på och beställa offerter för andra tjänster inom telemarketing.

Bokade _moeten

Telemarketing – en etablerad och välrekommenderad tjänst

Telemarketing förekommer i dag inom i stort sett alla branscher. Mötesbokning tillhör här kategorin ”outbound telemarketing”. Detta innebär att tjänsten vill skapa och möjliggöra för ett så gediget kundunderlag åt er verksamhet som möjligt.

Kundunderlaget kan sedan användas av er verksamhet för marknadsundersökningar eller marknadsanalyser samt av era försäljare för att lokalisera potentiella kunder och fokusera på att sälja in det just er verksamhet tillhandahåller.

Mötesbokning är på så vis ett sätt att skapa och underhålla relationer med kunder och framtida kunder ur ett långsiktigt perspektiv. Ett relationsskapande som bör vara och i de flesta fall också är av högsta prioritet för i princip alla de verksamheter som arbetar med försäljning, oberoende av bransch.

Maximera er försäljning med mötesbokning

De specifika uppgifter mötesbokaren åtar sig och frigör säljaren från är framförallt att knyta en kontakt med nya kunder. Detta sker i synnerhet genom att mötesbokaren introducerar motparten till den aktuella verksamheten, vad verksamheten har att erbjuda och varför erbjudandet skulle vara intressant.

Mötesbokning ser till att den här processen, som ofta innebär den första kontakten den potentiella kunden har med verksamheten, sker på ett professionellt tillvägagångssätt. Detta förutsätter att mötesbokaren är helt och hållet insatt i verksamhetens policy beträffande bemötande av kunder och potentiella kunder, verksamhetens affärsmodeller, varumärke och image.

När er externa mötesbokare avtalar ett möte med till exempel en potentiell kund kan er verksamhets säljare gå till mötet väl försäkrad om att den potentiella kunden redan är informerad om och har visat intresse för verksamhetens erbjudande, tjänst eller produkt.

Mötesbokning är framförallt ett bra alternativ när försäljningen lämpar sig bättre vid ett fysiskt möte snarare än direkt över telefon. Detta är i synnerhet effektivt vid försäljning av erbjudanden, produkter eller tjänster som är särskilt förknippade med ett större risktagande för den potentiella kunden. Säljaren kan på så vis ha lagt all sin tid till att förbereda sig inför att sälja erbjudandet, tjänster eller produkten.

Tips _foer _moetesbokning

Priser för extern mötesbokning

Då mötesbokning är en tjänst som sträcker sig över branschområdena kan det vara svårt att uppskatta prisklass. Som påtalat hyr en rad verksamheter inom en rad branscher in mötesbokning för affärsutveckling och maximering av försäljning.

Expertvalet har därför lokaliserat de mest fundamentala faktorer som priset för mötesbokning beror och varierar på. Framförallt beror det på omfattningen av det projekt som företaget beställer av mötesbokaren. Ju större omfattning, desto högre prisklass. Vidare kan kriterierna vid mötesbokning skilja sig beroende på vem ni beslutar att hyra in.

Vi har listat några av de viktigaste här:

 • Gäller fast pris (timlön)?
 • Gäller utbetalning per produkt (lön per bearbetat ämne)?
 • Gäller kommission (lön per bokat möte)?
 • Gäller per lyckat möte (lön för de möten som sedermera genererar i försäljning)?

Bortsett från utformningen vid betalning för mötesbokning kan priset även baseras utifrån de erbjudanden, tjänster eller produkter som mötesbokningen kretsar kring:

 • Hur komplex är er verksamhets erbjudande, tjänst eller produkt? Det vill säga hur mycket information måste mötesbokaren bearbeta?
 • Vilket pris tar ni för ert erbjudande, tjänst eller produkt?
 • Hur stor är efterfrågan hos era kunder?
 • Hur stor är konkurrensen i er bransch?
 • Hur stort är er verksamhets varumärkesvärde och hur ser er verksamhets marknadsposition ut?

Beställning av offerter för mötesbokning

När ni beställer mötesbokning bör ni alltså först och främst göra en analys med hänseende till vilka erbjudanden, produkter eller tjänster som ni avser sälja via de möten er mötesbokare ordnar åt er. Fyll i formuläret här till höger för att få offerter och bli kontaktad för vidare vägledning av Expertvalets kundservice. På så vis skräddarsyr vi en lösning som lämpar sig bäst för er verksamhets behov.