GPS Tracker för Bil

Beställ flera offerter på GPS trackers - Jämför priser här!

Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Fordonssparning - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken typ av fordon vill ni spåra?

Det tar mindre än 1 minut!

Spåra bilen enkelt med en GPS tracker

En GPS tracker är en maskinvara byggt på systemet Global Positioning System (GPS). Systemet sänder ständigt signaler till en satellit för att meddela var maskinvaran befinner sig. En GPS tracker är alltså en enhet ni sätter in i er bil för den eventuella möjligheten att vid behov kunna spåra fordonet.

Ni kan också använda systemet för dess elektroniska körjournal, så ni smidigt och tidseffektivt hittar till er destination. Denna enheten används och är mycket populär bland företag inom transportbranschen, men andra företag kan också givetvis ha nytta av enheten.

Vill ni snabbt få veta mer om vad en GPS tracker skulle kosta för ert företag? Fyll i formuläret så mottar ni kostnadsfritt upp till fyra skräddarsydda offerter - helt utan förbindelser!

En GPS trackers huvudsakliga funktioner och fördelar

Som nämnt ovan har en GPS tracker i huvudsak två funktioner. Dels bidrar den med en elektronisk körjournal, och dels hjälper den er med fordonsspårning. Det vill säga, en GPS tracker hjälper er att alltid fastställa var ert fordon befinner sig, oavsett om det rör sig om en personbil, lastbil, en trailer, båtar, motorcyklar eller entreprenadmaskiner.

Systemet denna enhet bygger på svarar gentemot en satellit som direkt ger er ert bilens exakta plats. Enheten kompletteras, oftast, med ett SIM-kort. Det är detta SIM-kortet som sedermera gör det möjligt för er att kommunicera med GPS:en.

Den vanligaste formen av enheter med GPS system drivs av bilbatteriet eller uttaget i cigarettändaren om fordonet har ett sådant uttag. Det finns dock även modeller med uppladdningsbara batterier. Det är därför enkelt att ständigt ge energi till GPS trackern. Andra fördelar med enheten är att den kontinuerligt uppdaterar er om:

  • Fordonet förflyttar sig utanför området den ska befinna sig inom
  • Er enhet kopplas ur när ni inte befinner er i fordonet
  • Fordonets hastighet är för hög sett till den tillåtna hastighetsgränsen

Fordonsspaarning

Kostnadsspara och transportoptimera med en GPS tracker

Som betonat är GPS trackern byggd på ett system som är skapat för fordonsspårning. Det innebär att ni snabbt och enkelt kan spåra och kartlägga exakt var er bil befinner sig, samt vilken hastighet den rör sig i. Tack vare er enhet kan ni också registrera dessa uppgifter.

Med hjälp av kontinuerligt uppdaterad spårningsdata kan ni vidare skapa en förbindelse mellan kontor, företag eller hemmet och den spårade bilen eller fordonen. Detta gör det bland annat möjligt för er eller er administration att analysera er egen eller er verksamhets förares körstil för att kunna förbättra bland annat bränsleeffektiviteten. På så vis kan ni transportoptimera och spara på både kostnad och tid.

Enheten fungerar också utmärkt ifall ni skulle bli bestulen på ett fordon. När ni installerat en enhet minskar ni er självrisk vid en eventuell stöld. De flesta försäkringsbolagen minskar nämligen självrisken till halva beloppen ifall ni har en enhet som är aktiverad och i funktion till GPS-spårning. Vi råder er dock att först ta reda på vilka villkor ert försäkringsbolag erbjuder för era fordon.

Är ni intresserade av att införskaffa enheter med GPS system till er verksamhet och därför till en rad olika fordon? Fyll i formuläret och få upp till fyra skräddarsydda offerter - helt gratis och utan förbindelser!

Beställ gratis offerter! Det tar mindre än 1 minut!

GPS trackers i olika prisklasser

Hur mycket kostar det att investera i en GPS tracker? Det beror på en rad olika funktioner. Minimumkostnad brukar ligga på 1500 kronor och rör sig sedan uppåt. Framförallt varierar priset beroende på hur många fordon ni vill installera ett Global Positioning System i.

Vidare varierar priset också beroende på hur avancerad ni vill att spårningen ska vara. Det vill säga, hur funktionell ni vill att er GPS tracker ska vara. Ett enklare system som exempelvis i huvudsak enbart erbjuder er positionen på era bilar är givetvis billigare än ett mer avancerat system som erbjuder alla de funktioner som har nämnts ovan.

Är ni intresserade av att införskaffa enheter med GPS system till er verksamhet och därför till en rad olika fordon? Fyll då i formuläret. Därefter får ni en rad olika offerter baserat på pris och funktioner från Expertvalet ni kan välja bland och jämföra som fyller just era behov.

GPS tracking till er dator, surfplatta eller smartphoneFordonsspaarning _gps _iphone

De flesta fordonsspårningssystem gör det som sagt möjligt för er att följa exakt var och hur era förare anställda på er verksamhet kör. Detta system kan ni koppla till er dator, men även till er smartphone. På så vis kan ni snabbt få överblick var alla era förare befinner sig och hur fort de kör.

Allt fler systemutvecklare av GPS trackingenheter utvecklar applikationer till surfplattor och smartphones. Dessa är enkla att ladda ned och logga in på, enkla att navigera på och ni kan dessutom följa alla era registrerade fordon samtidigt som ni själva är ute och kör.

Det bidrar till en flexibilitet där ni inte behöver vara låsta vid program eller stationära enheter för att få omedelbar information om var och hur era fordon befinner och rör sig.

Ta reda på vad det skulle kosta er verksamhet att utrusta sig med GPS-trackers! Fyll i formuläret så får ni upp till fyra gratis offerter - helt utan kostnad och obligationer!

Beställ gratis offerter! Det tar mindre än 1 minut!