Beställ offerter på kaffemaskiner
Jämför pris och kvalitet på kaffemaskiner!
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!

Kaffemaskin till kontoret

Att kunna servera färskt kaffe till såväl medarbetare som kunder är något som de flesta arbetsplatser önskar. För vissa är det en nödvändig start på dagen. För andra spelar det en viktig roll för effektiviteten på kontoret.

Fyll i formuläret så hjälper vi er att komma i kontakt med flera tänkbara leverantörer. Genom Expertvalet mottar ni enkelt och helt kostnadsfritt upp till fyra skräddarsydda offerter!

Olika kaffemaskiner till kontoret

Det finns en mängd olika kaffemaskiner till kontoret att välja bland. Funktioner såsom kapacitet, storlek och pris kan variera i stor utsträckning. Den vanligaste kaffeautomaten till kontoret är den som kan brygga flera olika slags kaffedrycker, varm choklad och varmt vatten. Innan du beslutar dig för vilken kaffemaskin som passar bäst för din arbetsplats rekommenderar vi dig att titta närmare på nedanstående punkter:

  • Vilka ska dricka kaffet?

  • Hur många ska kaffet räcka till?

  • Vilket kaffevarianter vill ni dricka?

  • Var ska kaffemaskinen placeras?

  • Vill ni hyra eller köpa kaffemaskinen?


Ytterligare faktorer att överväga innan anskaffning av kaffeautomat till kontoret är:


Bryggningsmetod: Vilken bryggningsmetod passar bäst för din verksamhet? För ett kontor är en automatisk kaffemaskin det vanligaste alternativet.

Kvalitet och kapacitet: Är det viktigast att kunna framställa flera olika varianter av högkvalitativt kaffe, eller att kunna framställa en stor mängd kaffe på kort tid?

Köpa, hyra eller leasa kaffemaskin?

Om du överväger att anskaffa en ny kaffemaskin till kontoret kan du välja mellan att köpa, hyra eller leasa automaten. Vid inköp kan det bli billigare i längden än om du väljer att hyra maskinen.

Om du funderar mellan att hyra eller leasa så finns det också en viss skillnad. Ett hyresavtal kan sträcka sig över en kortare tid från ett par dagar, några veckor eller en månad medan ett leasingavtal ofta omfattar en längre period. När leasingperioden är slut kan du välja om du vill köpa ut maskinen eller avsluta avtalet.

Om du precis har startat ett nytt företag och inte har budget för att köpa en kaffemaskin för ett stor schablonbelopp kan hyra vara en bra lösning. Företaget behöver då inte lägga tid och energi på installation, rengöring, påfyllning och underhållsservice, eftersom det kan skötas av organisationen som hyr ut maskinen. Man kan även välja att ingå i ett hyresavtal där man sköter allt själv.

Produktattributer såsom kvalitet, pris och kapacitet vid olika slags kaffemaskiner bör övervägas innan du bestämmer dig för vilket alternativ du ska välja till kontoret. Genom att ta hjälp av oss på Expertvalet kan du komma i kontakt med flera olika leverantörer som erbjuder alternativ som matchar din verksamhet bäst.

Läs mer om att hyra kaffemaskin eller att leasa kaffemaskin.

Kostnaden för en kaffemaskin

Prisnivån för att köpa en kaffemaskin varierar beroende på maskinens storlek, dryckesutbud, design, modell, kapacitet och prestanda. Ju större och mer avancerad maskinen är, desto dyrare är den. Priset på kaffemaskiner sträcker sig i allmänhet från 8 000 kr för de allra enklaste modellerna och upp till 53 000 kr för de mer avancerade. Dyrare kaffemaskiner av detta slag passar bra för verksamheter med kapacitet att producera 50 kaffekoppar per dag och uppåt.