Få bästa pris på kopiatorer till ert företag
Spara pengar genom att jämföra offerter!
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kopiator - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många kopior gör ni månatligen?

Det tar mindre än 1 minut!

OKI - en erfaren leverantör av kopiatorer

OKI_garanti

Kopiatorer från OKI är unika och banbrytande

OKI är specialiserat på olika typer av kopiatorer för såväl mindre, medelstora och stora företag. För varje sorts kopiator finns det en rad olika modeller. Ett centralt fokus för OKI har varit på tekniken bakom själva utskrivningsprocessen för kopiatorn. Detta har resulterat i LED-teknik istället för traditionell laserteknik.

Det finns många fördelar med en kopiator från OKI, i punktlistan nedan hittar ni flera av dem:

  • Erfarenhet

Med en kopiator från OKI får ni en genomtänkt produkt som är ett resultat av 130 års erfarenhet.

  • Prisbelönt design

OKIs kopiatorer är kompakta, och flera av deras modeller har vunnit pris för sin funktion eller design.

  • Banbrytande LED-teknik

Till skillnad från traditionella laserskrivare använder OKI LED-teknik som har färre rörliga delar, vilket innebär högre tillförlitlighet och knivskarpa utskrifter i HD-kvalitet. LED-tekniken gör också OKIs maskiner kompakta och de tar därför mindre plats i kontoret. OKI har till exempel marknadens minsta A3-skrivare.

  • Oslagbar mediaflexibilitet

Tack vare OKI-maskiners konstruktion får ni en oslagbar mediaflexibilitet. Ni kan skriva ut ett flertal olika media på kontoret; allt från A6 till banners upp till 297 x 1200 mm (beroende på ert val av skrivare).

  • 3 års on-site garanti

Med OKI får ni alltid 3 års garanti på plats när ni registrerar ert köp. På så vis kan ni använda er kopiator utan att behöva oroa er för något krångel.

Kopiatorer med design och teknik i fokus

OKIs kopiatorer har flera utmärkelser genom åren. Inte minst för deras smidiga användbarhet och deras design. MC563dn, en färgskrivare som vann priset Editor's Choice av magasinet Business Info för deras banbrytande teknik med ett fokus på displayen, utskriftshastigheten och faktumet att en liten skrivare som denna faktiskt innehåller de funktioner den gör. 

En annan kopiator som vunnit pris är ES9541. Denna för dess innovativa teknologi, höga funktionalitet och tillämpade lösningar som passar de flesta företag.  

Vilka lösningar kan ni hitta hos OKI?

OKI erbjuder olika typer av kopiatorer med varierande funktioner som lämpar sig till olika typer av verksamheter och budgetar. En vanlig färgskrivare kan ligga på ungefär 1000 kronor till 3500 kronor. Är ni ute efter en multifunktionsskrivare kostar de i regel lite mer, men det finns modeller för cirka 3000 kronor upp till 30 000 kronor.

Färgskrivare

OKIs färgskrivare består av A3- och A4-skrivare, samt skrivare till den grafiska branschen. A4-skrivarna har en papperskapacitet från 880 till 1 690 ark, och en utskriftshastighet mellan 26 och 36 sidor per minut. A3-skrivarna har en papperskapacitet från 2 005 till 2 950 ark, och en utskriftshastighet mellan 20 och 50 sidor per minut. Skrivarna anpassade till den grafiska branschen kan skriva ut storlekar upp till A3, och har en månatlig utskriftsvolym på 25 000 sidor. Alla dessa färgskrivare är därför bra alternativ för små och medelstora företag.

Svartvit skrivare

OKIs svartvita skrivare består, likt deras färgskrivare, av A3- och A4-skrivare. Faktumet att dessa skrivare är uteslutande svartvita bidrar till en betydligt snabbare utskriftshastighet. Utskriftshastigheten är mellan 40 och 52 sidor per minut, och den månatliga utskriftsvolymen är upp till 30 000 sidor. Som OKIs färgskrivare, lämpar sig dessa skrivare till små och medelstora företag.

Multifunktionsskrivare

OKIs multifunktionsskrivare består av A3- och A4-skrivare. Dessa är större än de ovannämnda kopiatorerna, och lämpar sig därför för medelstora till stora företag. Papperskapaciteten är upp till 3 200 ark för de största skrivarna och utskriftshastigheten är upp till 50 sidor per minut. Modellen MC563dn har till exempel vunnit Print IT Reseller’s Editor’s Choice Award för sin kombination av snabb utskrift och hög kvalitet på utskriften.

Svartvit multifunktionsskrivare

OKIs svartvita multifunktionsskrivare fungerar på samma sätt som multifunktionsfärgskrivare, och lämpar sig också för medelstora samt stora företag. Papperskapaciteten är upp till 3 160 ark, och utskriftshastigheten är upp till 52 sidor per minut. Den månatliga utskriftsvolymen är upp till 30 000 sidor.

Matrisskrivare

OKIs sortiment omfattar också de mindre använda matrisskrivarna. Dessa har en matris av nålar som trycks mot ett färgband för att göra utskrifter. Själva processen är lik en mekanisk skrivare, bara mera avancerad. OKI erbjuder dessa skrivare med antingen 9 eller 24 nålar. Dessa är betydligt långsammare när det gäller utskrivningen, men en av deras klara fördelar är de låga kostnaderna. Denna sorts kopiator lämpar sig speciellt för utskrivning av logs, lönesedlar och följesedlar.

Storformatskrivare

Den sista sortens kopiator som OKI erbjuder är storformatskrivare. Dessa är ytterst bra till att bland annat skriva ut stora bilder med exakta färger och detaljer, de har också en lång uthomhushållbarhet. De rymmer upp till 15 liter bläck och kräver därför minimal påfyllnad, men detta är naturligtvis bundet till användningsintensiteten.

Få offerter på kopiatorer från OKI

Som ni säkert förstår finns det en rad modeller per typ av kopiator och det kan vara svårt att veta vilken kopiator just ni behöver på er arbetsplats. OKI har ett stort utbud och modeller finns för alla typer av företag. För att göra det enklare för er kan vi på Expertvalet ge er upp till fyra offerter, kostnadsfritt och utan förpliktelser. Det ni behöver göra är att fylla i formuläret uppe till höger på denna sida, så sköter vi resten. På så vis kan ni spara upp till 50 % och ni får tillgång till de kopiatorer som lämpar sig bäst till just er verksamhet och till just era behov.