Få bästa pris på kopiatorer till ert företag
Spara pengar genom att jämföra offerter!
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kopiator - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många kopior gör ni månatligen?

Det tar mindre än 1 minut!

Ricoh kopiatorer levererar branschledande lösningar

Ricohs logo

Ricoh ger er mer än bara en kopiator

Ricoh är ett branschledande företag inom kontorsmaterial och har ett brett utbud för organisationer och företag i alla storlekar. De satsar på en innovativ teknik som underlättar det dagliga arbetet i vardagen. När det kommer till produkter såsom kontorsskrivare och kopiatorer har de en mängd olika typer och modeller att välja mellan.

  • Branschledande

Genom att fokusera på tillväxt och utveckling kan Ricoh svara snabbt på nya utmaningar och vara just branschledande. Inte nog med att de levererar kvalitet inom kontorsmaterial, de ger också förslag på hur dokumenthantering kan förbättras och hur den operativa produktiviteten kan effektiviseras på ert företag.

  • Brett utbud

Med lösningar anpassat för vilken typ av företag som helst är utbudet stort. Ricoh kan erbjuda allt från Fax, kopiatorer till 3D-printers. Multifunktionsskrivare och skrivare finns i ett flertal varianter där ni kan välja mellan en rad olika tekniker.

  • Innovativa

Innovation har alltid varit kärnan i Ricohs verksamhet. Företaget lanserade till exempel den första multifunktionella digitala kopiatorn redan på 1980-talet. Ricoh arbetar tätt med forskare och kan därmed ligga i framkant vad gäller nya sätt att förbättra sina multifunktionsskrivare och kopiatorer.

  • Energieffektiva

Alla Ricohs produkter tillverkas på ett sätt som minskar miljöpåverkan markant, genom alla stadier av tillverkningen. De har även vunnit flera utmärkelser för deras miljöinsatser, år 2014 var de utsedda till ett av världens 100 mest hållbara företag.

  • 2 års garanti

När ni införskaffar en Ricoh kopiator får ni 2 års garanti, räknat från den dagen då köpet görs.Tänk då på att spara kvittot, som oftast gäller som garanti. På så vis kan ni använda er kopiator utan att behöva tänka på slitage eller annat som kan få den ur balans.

Ricoh Multifunktionsskrivare - allt-i-ett lösning för företaget

2017 års vinnare av Buyer’s Laboratory Summer Pick Award för en enastående multifunktionsskrivare för mellanstora företag gick till Ricohs modell 402SPF. Den har en enkel användarpanel och erbjuder en användarvänlighet få kan mäta sig med. Andra vinnande multifunktionsskrivare är SP5310DN och MP501SPF.

Att Ricoh är ett branschledande och innovativt företag är det svårt att argumentera emot, de har ett flertal vinnande modeller av olika pris genom åren, deras multifunktionsskrivare finns för både färg och svartvitt. De är även designade att passa till de flesta kontor, oavsett storlek och antal anställda. Oavsett om ni behöver multifunktionsskrivare med trådlöst nätverk eller inte.

Många av dessa skrivare har möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna både A4- och A3-papper. Vissa klarar även av avancerade efterbehandlingsprogram och vikningsalternativ. Med Ricohs multifunktionsskrivare adderar ni ett mervärde till er företagsprofil.

Skrivare - ett lätthanterligt och billigt sätt att kopiera på

De flesta skrivare hos Ricoh har även en kopiatorfunktion samt en scanningfunktion. De är användarvänliga och lätthanterliga. Dessa skrivare är oftast mindre än multifunktionsskrivare och passar bra till mindre kontor som vill ha en lägre driftskostnad. Dessa laserskrivare finns som både svartvita- och färgskrivare. Ett exempel på att Ricoh är i framkant vad gäller deras skrivare är deras utmärkelse för modellen SP 5310DN, som vann Buyer’s Laboratory Summer Pick Award 2017, för bästa skrivare.

Ricoh - Det innovativa valet

När ni väljer en Ricoh väljer ni kvalitet. Innovation skapar i regel kvalitet, och detta är en tradition inom Ricohs företagskultur. För att få bästa möjliga kopiator för just er verksamhet föreslår vi på Expertvalet att ni beställer offerter via vårt formulär som ni hittar till höger på sidan. Resten sköter vi. På så vis kan ni jämföra priser och modeller som passar just er verksamhet. Ni får den bästa lösningen till det bästa priset.