Få bästa pris på kopiatorer till ert företag
Spara pengar genom att jämföra offerter!
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kopiator - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många kopior gör ni månatligen?

Det tar mindre än 1 minut!

Toshiba - ett brett utbud av kopiatorer

Toshibakopiator

Toshiba - ett miljömedvetet val

Toshiba är ett av världens största företag, och står för prestanda, pris, funktion och miljö. Är ni ute efter att köpa kopiator med gott samvete är det en Toshiba som gäller. Företaget har över 35 års erfarenhet av multifunktionsskrivare i Sverige och kan erbjuda några av de bästa modellerna på marknaden.

  • Hållbar framtid

En av Toshibas största och viktigaste frågor är vår framtid. Att skapa en hållbar framtid är en viktig fråga. Därför är deras kopiatorer mycket miljövänliga och energisnåla.

  • Hybrid MFP

Toshiba har skapat en helt ny hybridteknik på en av sina multifunktionsskrivare som gör det möjligt att radera redan utskrivet eller kopierat papper. Genom denna teknik kan ni återanvända papper. Detta är världens första av sitt slag och modellen heter e-STUDIO3508LP.

  • Stort antal modeller och typer av kopiatorer

Toshiba erbjuder er som kunder ett mångfacetterat utbud av användarvänliga multifunktionsskrivare och mindre skrivare som passar till både stora och små kontor.

  • Återvinning av produkter 

Om ni inte har användning av er kopiator från Toshiba längre, ser de helst att ni återvinner er produkt. På så vis kan produkterna i längden bli mycket billigare och energisnålare.

Multifunktionsskrivare - och framtidens innovationer

Toshibas multifunktionsskrivare ligger i framkant på många områden. Det finns även ett mycket brett utbud. Med dessa kan ni i regel skriva ut, kopiera och skanna. Sen finns det mer avancerade varianter där ni kan radera och återanvända papper.

Ett exempel på en av de mer avancerade varianterna är e-BRIDGE Next. En multifunktionsskrivare som utnyttjar Toshibas teknik som gör det möjligt att väckas från viloläge mycket snabbare än tidigare generationers skrivare. Denna modell är smart för företag som vill minska på energiförbrukning men ändå hålla samma höga tempo på kopiatorn.

Det går att hantera både A4- och A3-papper i skrivarna och det finns modeller som är kompatibla för antingen färgutskrifter eller utskrifter i svartvitt.

Skrivare - för de mindre kontoren

Dessa är aningen mindre och mycket lätthanterliga. Även här går det att få utskrifter i både färg och svartvitt. De vanligaste formaten för de mindre skrivarna är A4- och A5-papper. Skrivarna, som innehåller både kopiator och scanner, lämpar sig till mindre och medelstora företag som inte behöver alla avancerade funktioner en multifunktionsskrivare använder sig av. Vad gäller kopiering från skrivarna går det alldeles utmärkt att kopiera allt från kontrakt, utvärderingar till högupplösta bilder.

Toshiba är det ledande företaget inom hållbarhet

I många år har Toshiba arbetat för att målinriktat se till så att produkter såsom kopiatorer och multifunktionsskrivare är skonsamma för miljön. De har ett eget forskningscenter i Cambridge Research Laboratory, vilka samarbetar med University of Cambridge. Här forskar de bland annat om utskriftstekniker och processandet av information till datorer och skrivare.

Toshibas nyckelord vad gäller skrivare är säkerhet, integration och miljö. Med sitt breda utbud och med sin mångåriga kunskap har de skapat en rad olika multifunktionsskrivare.

Är ert företag i beslutet att införskaffa Toshiba är det på Expertvalet ni gör det enklast. Fyll bara i vårt formulär som ni finner till höger på sidan. Där lämnar ni era önskemål, så gör vi resten. Vi kontaktar er, för att senare kontakta Toshiba. Ni får då upp till fyra offerter, helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. På så vis får ni de bästa lösningarna för ert företag, till de bästa priserna. Oavsett storleken på företaget eller kontoret.