Skribenter och Experter

Senast uppdaterad: 16. oktober 2020

Möt teamet bakom Expertvalet.se

Sara Hemming Innehållsansvarig Sara Hemming är innehållsansvarig på Expertvalet.se. Sara är en engagerad marknadsförare med flera års erfarenhet inom detaljhandel. Under sina tre år på Expertvalet har hon byggt på sina kunskaper inom alla produktgrupper och har bra koll på allt från kassasystem till telemarketing. Hon brinner för att hjälpa företag att optimera sin verksamhet på alla plan. Sara har, tillsammans med kollegor, blivit kännetecknad på sidor som Starta & Driva, Aftonbladet och Expressen.
Kontakta mig:
Timmy Biedron Skribent Jag har jobbat som skribent för Expertvalet under dryga 2 år. Under denna tid har jag dragit på mig breda kunskaper om våra produkter i syfte att kunna utbilda våra kunder. Vi strävar alltid efter att skriva det bästa och mest extensiva innehållet för att främja svenska entreprenörer.
Kontakta mig:

 

Våra gästskribenter

Nathalie Taub Nordic Marketing Manager, Netigate Nathalie jobbar med marknadsföringen i Norden på SaaS-bolaget Natigate, en molnbaserad plattform som hjälper företag att förstå sina medarbetare och kunder. Nathalie har ett stort intresse för teknologi, marknadsföring och kommunikation och delar gärna med sig av sin kunskap om hur företag kan använda data för att fatta informerande beslut. Netigate är ett internationellt SaaS-bolag som startade i Stockholm 2005. Idag har Netigate 130 anställda och kontor i Stockholm, Frankfurt och Oslo. Netigate hjälper över 1700 kunder med att förstå sina kunder och medarbetare. Sedan starten har Netigate- plattformen skickat över 150 miljoner enkäter.