Telefonväxel till företag

Beställ kostnadsfria offerter från lokala leverantörer

Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Telefonsystem - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många telefoner ska anslutas?

Det tar mindre än 1 minut!

Hitta rätt telefonväxel till ditt företag

Driver du ett företag som är i behov av en ny telefonväxel? Då är det viktigt att hitta ett telefonsystem som kan hantera din verksamhets affärsbehov. Många företag väljer att övergå till mobila telefonväxlar, men det finns också fördelar med en traditionell fast telefonväxel.

Det finns två olika typer av telefonväxlar:

  • Mobil telefonväxel
  • Fast telefonväxel

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att komma i kontakt med flera tänkbara leverantörer. Offerterna är kostnadsfria och helt utan förpliktelser.

Anpassa telefonväxeln till företagets storlek

Telefonväxelns funktioner bör anpassas efter antalet anställda på företaget. Om företaget arbetar mycket med service och har anställda som befinner sig utanför verksamheten kan en mobil växel vara passande. Om företaget har fler än tio stycken anställda kan en telefonist som mottar och hänvisar inkommande samtal vara att föredra.

Växelns kapacitet påverkar priset

Beroende på antalet registrerade telefonnummer påverkas telefonväxelns pris. Vanligtvis så förekommer en löpande kostnad för abonnemang och en fast kostnad för registrering av telefonnummer. Det tillkommer även kostnader för hårdvaran med en fast telefonväxel, plus kostnader för eventuell utbildning av telefonist.

Telefonväxel till litet företag

Om man driver ett litet företag kanske man tycker att ett telefonsystem verkar överflödigt. Men för många företag är en telefonväxel avgörande för att verksamheten ska fungera. För ett mindre företag är det viktigt att ha ett flexibelt telefonnät som gör det enkelt för anställda att kommunicera med varandra samt ger kunden det bästa helhetsintrycket.

Alla företag, inklusive små företag, kan skräddarsy telefonsystemet så att det möter dess specifika behov. Småföretagen behöver sällan så många funktioner och telefonförbindelser som stora företag.

Telefonvaexel _foeretaget

Fördelar med en telefonväxel till företaget
 

Smidigt informationsflöde
En telefonväxel ger medarbetarna möjlighet att enkelt dela och komma åt resurser samt interna nätverk. Det förbättrar även kommunikationen mellan olika avdelningar och personal.

Effektivt
Det är enklare för medarbetarna att ge effektiv kundservice utan att spendera onödig tid på att manuellt växla mellan linjerna.

Överkomliga priser
Det finns många leverantörer av fasta och mobila telefonsystem som är flexibla när det gäller prissättning och som erbjuder olika biståndsplaner för att minska underhållskostnaderna.

Få begränsningar
Ett telefonsystem kan växa tillsammans med företaget då det finns väldigt få eller inga begränsningar för antalet användare.

Telefonsystemets funktioner

Ett telefonsystem har flera olika funktioner beroende på modell och leverantör. Då inget företag är det andra likt kan en telefonväxel anpassas med de funktioner ditt företag önskar. Några av de vanligaste funktionerna är:

  • Vidarekoppling och blockering
  • Konferenssamtal
  • Inspelning av samtal
  • Välkomsthälsning och automatiska meddelanden
  • Röstbrevlåda 
  • Pausmusik i väntan på svar

Vilka företag använder telefonväxel?

Telefonväxlar används av företag i olika storlekar. En telefonväxel eliminerar kostnader för anslutning till telefonlinjer för varje anställd på kontoret. Systemet gör det även möjligt för snabb och billig internkommunikation och är därför ett av de mest använda av företag. Du kan givetvis anpassa telefonväxelns funktioner så att det matchar ditt företags behov.

Beställ flera offerter på telefonsystem genom att fylla i formuläret på sidan.