Kundservice

010-884 81 69

Måndag-torsdag kl. 08:30-18:00
Fredag kl. 08:30-15:00

Kan ni erbjuda Expertvalets besökare vad de söker?

Som samarbetspartner till Expertvalet.se kan vi förse er med kunder som är intresserade av just er produkt. Besökarna på Expertvalet söker konkurrenskraftiga erbjudanden och en möjlighet att jämföra priser från olika leverantörer. Om ert företag är snabba på service och kan ge Expertvalets besökare bra erbjudanden, så vill vi gärna prata mer med er.

Finns er produkt inte på hemsidan?

Expertvalet har på kort tid vuxit till en välbesökt hemsida, men ännu finns det produkter och tjänster som vi inte kan erbjuda våra kunder. Vid ökad efterfrågan från kunder och leverantörer gällande en specifik produkt, finns möjligheten att vi utökar produktutbudet på Expertvalet.

De nuvarande främsta brancherna på Expertvalet är:

  • Kopiatorer och skrivare
  • Kaffeautomater
  • Kassasystem
  • Telefonsystem
  • Telemarketing & extern kundservice
  • Fordonsspårning & system för elektronisk körjournal

Är du återförsäljare och vill öka din försäljning?
Ring 010 - 884 81 69 för att ta reda på hur Expertvalet kan gynna din verksamhet. Det kostar inte mer än tio minuter av din tid.

Kontakta Expertvalet redan idag

Vi har ett begränsat antal samarbetspartners inom varje bransch och område. Expertvalet prioriterar kvalitet och ringer upp varje kund personligen för att säkerställa kvalitet och intresse. Vi förväntar oss att våra samarbetspartner värderar våra kunder lika högt som vi gör. Om ert företag vill vara med och motta kundförfrågningar från Expertvalet, ska ni kontakta oss snarast.

Ring telefonnummer 010 - 884 81 79 eller fyll i formuläret till höger.