Expertvalet
Omnämnda i:

Om Expertvalet.se

Vem är vi?

Expertvalet är en internetbaserad tjänst som erbjuder offerter på tjänster och produkter inom B2B. Vår tjänst gör det snabbt och enkelt för företag att jämföra pris och kvalitet på produkter och tjänster som företaget behöver. Vår tjänst är helt kostnadsfri och medför inga förpliktelser.

Process.

Expertvalet drivs av online reklambyrån AWM Network, som har sin bas i Köpenhamn, Danmark. AWM Network är en certifierad Google Partner och driver flera danska och internationella, internetbaserade tjänster.

Vår vision

Vår vision är att alla företag ska ha möjlighet att fokusera på sin egen kärnverksamhet. Vi anser att företag inte ska lägga tid på att skapa konkurrens mellan leverantörer vid beställning av externa tjänster och produkter. Detta förverkligar vi genom att erbjuda en enkel och användarvänlig tjänst via vilken kunder kostnadsfritt kan beställa flera offerter.

Samtidigt ska leverantörer ha möjligheten att enkelt hitta värdefulla kunder och enbart koncentrera sig på den primära verksamheten.

Säljer Expertvalet de produkter och tjänster du läser om?

Nej, Expertvalet är en hjälpande mellanhand som ansluter er till en eller flera leverantörer av en produkt eller tjänst. Vårt jobb är att hitta leverantörer i er närhet som bäst kan hantera era önskemål, så att de kan förmedla sina erbjudanden till er.

Utöver vår gratis offerttjänst försöker vi vårt bästa att ge er hjälpsam information om både produkter och tjänster som ni kan vara intresserade av. Expertvalet säljer dock inte direkt dessa produkter eller tjänster till sina kunder.

Hur tjänar Expertvalet pengar?

Expertvalet kan tjäna pengar på två sätt:

1. Via vår kostnadsfria offerttjänst

Offerttjänsten som vi erbjuder alla våra användare är 100% gratis. Hur är det möjligt? När en användare har begärt att få kostnadsfria offerter, erbjuder våra leverantörer denna kund icke-bindande erbjudanden. Expertvalet tar i sin tur ut en avgift av de leverantörer som får möjligheten att ge våra användare en offert. Avgiften påverkar INTE priset för kunden, utan behandlas separat. På det sättet kan vi fortsätta undersöka och skapa innehåll om alla produkter, samt behålla vår tjänst gratis för alla användare.

2. Affiliatelänkar

Vi vill hålla vår information så pålitlig och opartisk som möjligt, därför kan vi hänvisa till märken och modeller som våra leverantörer inte kan erbjuda. Detta för att hjälpa användaren att fatta bättre informerade beslut. I några av dessa fall kan våra externa länkar vara affiliate-länkar, vilket innebär att vi tjänar en provision på varje köp ni gör efter att ni klickat på den här länken. Affiliate-länkarna medför INGEN extra kostnad för användaren, men det ger oss en del av de vinster som leverantören eventuellt gör.

Sekretesspolicy

Din rätt till att skydda din privata data och integritet tar vi på största allvar. Vänligen läs vår cookie och sekretesspolicy här.

CSR - Företagets samhällsansvar

Vi på Expertvalet värdesätter möjligheterna att kunna bidra till samhällets utveckling. De senaste två åren har vi därför valt att dela ut ett stipendium till studerande med intresse för företagande och entreprenörskap. Läs mer om vårt senaste stipendium här.

Är ni intresserade av att bli vår samarbetspartner?

Vi hjälper företag att hitta rätt leverantörer till rätt pris. Vi lägger stort fokus på att matcha rätt samarbetspartner med rätt kund så att alla parter är nöjda. Om ni är intresserade av att samarbeta med oss kan ni läsa mer på vår sida för samarbetspartners här.

Vår bildlicens

Expertvalet äger rättigheterna till alla bilder och grafiker skapade av Expertvalet. Det är tillåtet att använda, dela och kopiera dem, utan modifiering, för både kommersiellt och icke-kommersiellt bruk, förutsatt att det ges korrekt referens i form av en klickbar länk till artikeln du tagit bilden ifrån (d.v.s. inte en länk till själva bilden).

Bilderna och grafikerna får inte säljas eller omfördelas i någon form. Detta inkluderar, men är inte begränsat till; digitala kopior, stock-foton eller som utskrivet material. Du behöver ingen tillåtelse för att använda dig av bilder från Expertvalet, så länge du följer bild-policyn ovan. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss på [email protected] om du vill använda våra bilder i en publikation.

Kan jag lita på innehållets noggrannhet?

Expertvalet strävar alltid efter att sammanställa och presentera den mest korrekta informationen. Det gör vi genom att ha ett internt innehållsteam som jobbar, i samarbete med experter, för att erbjuda den bästa informationen. Du kan läsa om vårt innehållsteam här.

Eftersom priserna kan variera under olika perioder är det möjligt att hitta föråldrad information på vår webbplats. Innan vi kan identifiera och undersöka dessa fall kan du hitta felaktigheter eller föråldrad information på några av våra sidor.

Observera: Expertvalet tar inget ansvar för felaktigheter som kan finnas i vårt innehåll, eftersom priser och teknologi förändras konstant. 

Vad händer om du finner vilseledande information i vårt innehåll?

Informera oss gärna om eventuella felaktigheter du kan hitta, antingen via e-post eller per telefon. Vår avsikt är alltid att vara transparent och ge den bästa upplevelsen för alla användare. Hjälp oss gärna att göra vår tjänst och vårt innehåll bättre med din input och kunskap. Har du frågor eller ändringsförslag för innehållet är du välkommen att kontakta redaktionen per mail på [email protected]

Om du har ytterligare frågor angående webbplatsen eller vår tjänst, tveka inte att kontakta oss på [email protected].

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till fyra offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner
Bli vår partner Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?