Kundservice: 010-884 81 69
Måndag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00

Expertvalet är en internetbaserad tjänst som erbjuder offerter på tjänster och produkter inom B2B.

Vår vision

Vår vision är att alla företag ska ha möjlighet att fokusera på sin egen kärnverksamhet. Vi anser att företag inte ska lägga tid på att skapa konkurrens mellan leverantörer vid beställning av externa tjänster och produkter. Samtidigt ska leverantörer ha möjligheten att enkelt hitta värdefulla kunder och enbart koncentrera sig på den primära verksamheten.

Alla ska ha rätt till kostnadsfria offerter!

Offertbegäran för dig som kund är helt kostnadsfri. Det beror på att många återförsäljare av bland annat kaffeautomater, kassaregister, kopieringsmaskiner och andra produkter är villiga att betala en summa för att få tillgång till intresserade kunder. Expertvalet strävar efter att ge dig som konsument den bästa informationen kring produkten som du är intresserad av, samtidigt som du har möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter för att matchas med våra utvalda leverantörer.

Vem driver Expertvalet?

Expertvalet drivs av online reklambyrån AWM Network, som har sin bas i Köpenhamn, Danmark. AWM Network är en certifierad Google Partner och driver flera danska och internationella, internetbaserade tjänster. Förutom detta rådger och administrerar AWM Network den dagliga marknadsföringen för flertalet större danska verksamheter. Läs mer på www.aw-media.dk.