Jämför pris och offerter på mötesbokning
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Få upp till 4 offerter här Telemarketing - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken tjänst önskas?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 11 juni 2021

Mötesbokning i Malmö

Effektivisera er verksamhet med extern mötesbokning

Är ert företag stationerat i Malmö? Känner ni att tiden inte räcker till eller att ni skulle behöva hjälp med att få kunder till ert företag? Då kan extern mötesbokning i Malmö vara något för er.

Med extern mötesbokning i Malmö får ni hjälp av externa experter att boka möten med såväl gamla som potentiella nya kunder. Trots att de externa mötesbokarna inte nödvändigtvis måste finnas i Malmö, är det flera som föredrar att hålla face-to-face möten. Då är det fördelaktigt att anlita mötesbokare stationerade i Malmö.

Expertvalet kan skicka dig upp till fyra offerter - kostnadsfritt och utan förpliktelser. Fyll endast i formuläret högre upp på sidan så tar vi hand om resten.

Hitta kunder till ditt företag i Malmö

Mötesbokning, eller telemarketing som det också går under, är ett tidskrävande jobb. Det gäller inte bara att hitta de nya potentiella kunderna, utan även hitta de som befinner sig inom rätt område. Sverige är ett vidsträckt land, så det kräver extra mycket arbete att hitta kunder som verkligen finns nära ert företag i Malmö om det är vad ni önskar.

Eftersom mötesbokning är ett så pass tidskrävande jobb kan det vara till stor hjälp för ert företag att anlita extern mötesbokning i Malmö. Medan era försäljare fokuserar på annat relevant kan externa experter sköta, det inte så attraktiva jobbet, mötesbokning åt er.

Extern mötesbokning går ut på att någon annan samlar information om potentiella kunder, kontaktar dem och bokar kundmöten. Allt detta medan ni fokuserar er på det som ni gör bäst inom ert eget företag.

Pris på mötesbokning i Malmö

Priser på mötesbokning varierar inte så mycket mellan regionerna. Alltså kan man räkna med att priset på extern mötesbokning i Malmö ligger på samma nivå som extern mötesbokning i Stockholm.

Det som varierar är dock hur de anlitade telemarketingföretagen tar betalt. Externa mötesbokare kan ha olika prismodeller och vissa prissätter sin tjänst beroende på hurdant paket ert företag är intresserade av.

Exempel på hur prissättningen på extern mötesbokning i Malmö kan se ut:

  • Pris per bokat möte, börjar ofta kring 2 200 kr/möte

  • Pris enligt timarbete

  • Pris enligt möten som resulterar i försäljning

  • Paketpris med olika samlade tjänster

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut

Fördelar med extern mötesbokning

Det finns en hel del fördelar med att anlita externa mötesbokare till ert företag. Speciellt i en företagsstad så som Malmö finns det en hel del potentiella kunder som ni säkert inte ens lagt märke till ännu. Låt externa experter hjälpa er hitta dem!

Med extern mötesbokning sparar ni tid. Medan ett externt telemarketingföretag fokuserar på att sammanställa en lista på nya kontakter kan ni fokusera på de kontakter ni redan har. Dessutom kan ni sköta kärnverksamheten samtidigt som externa mötesbokare kontaktar de nya kontakterna.

Ert företag kan dessutom spara en hel del resurser genom att anlita externa experter. Ert försäljningsteam behöver inte överarbeta sig själva med att kontakta potentiella kunder som kanske inte leder någon vart - de kan fokusera på att sälja till de redan existerande kunderna.

Tips för mötesbokning i Malmö

Om du funderar över att anlita externa mötesbokare för att hjälpa ert företag med att skaffa nya kunder kan det löna sig att funder över en del saker. Detta för att hjälpa er få ut det mesta av extern mötesbokning i Malmö.

  • Varför vill ni anlita en extern mötesbokare? Känner ni er obekväma att ringa runt till potentiella kunder? Vill ni ha mer tid att fokusera på annat inom företaget? Om svaret är ja, då är extern mötesbokning för er!

  • Vad förväntar ni er av de externa experterna inom mötesbokning? Fundera över ifall ni vill att någon kommer på plats och jobbar hos er eller ifall det räcker för er att ha kontakt via telefon med det externa telemarketingföretaget.

  • Ha klara mål. På detta vis blir samarbetet tydligt då de externa mötesbokarna vet vad det är ni vill ha.

  • Se till att mötesbokaren vet vad det är ert företag håller på med - genom att det externa telemarketingföretaget är insatt i er verksamhet blir skaffandet av nya värdefulla kunder mycket lättare.

Genom att fundera över dessa punkter får ni som företag ut det mesta av att anlita externa mötesbokare i Malmö. Så länge kommunikationen fungerar så fungerar även samarbetet.

Boka möten.

Skaffa nya kunder i Malmö

Genom att anlita ett externt telemarketingföretag för att få hjälp med er mötesbokning i Malmöregionen ser ni till att maximera er egen tidsanvändning. Samtidigt som de externa experterna fokuserar på att utvidga kontaktnätet till nya kunder kan ert försäljningsteam fokusera på de redan existerande kunderna.

Mötesbokare i Malmö är experter på just Malmöregionen, alltså kan ni lita på att de gör sitt bästa för att hitta de kunderna som befinner sig inom rätt område. De har redan den expertis som behövs för att kartlägga potentiella kunder i regionen och ni behöver inte spendera tid på att försöka hitta nya kontakter och boka möten.

Externa mötesbokare i Malmö ser till att de potentiella kunderna som ni ska möta är välinformerade om ert företag. Ni kan vara säkra på att de har visat intresse och alltså redan är på god bit att bli nya kunder. Ert företag kan alltså med gott självförtroende gå på det bokade mötet.

Offert på extern mötesbokning i Malmö

Då ni som företag vet vad ni är ute efter är det även lättare för Expertvalet att ge er offerter på sådana leverantörer som passar er bäst. Extern mötesbokning ska nämligen vara både professionell och personlig på samma gång.

Det kan vara otroligt svårt att hitta rätt bland alla möjliga leverantörer när det kommer till extern mötesbokning. Därför lönar det sig att be om hjälp. Expertvalet kan ge er upp till fyra offerter gratis och utan förpliktelser.

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut