Jämför pris och offerter på mötesbokning
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Få upp till 4 offerter här
Spara tid
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar
Spara pengar

Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst

Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Omnämnda i:
Senast uppdaterad: 12 juli 2021

Mötesbokning i Stockholm

Spara tid och pengar med extern mötesbokning

Är ert företag baserat i Stockholm? Behöver ni hjälp med mötesbokning och nykundsbearbetning? Genom att anställa externa mötesbokare i Stockholmsregionen sparar ni era försäljare denna tidskrävande uppgift. Låt externa experter sköta mötesbokning för er.

Det är inte nödvändigt att den externa mötesbokningen finns i just Stockholm fastän ni är stationerade där. Men visst underlättar det att ha en mötesbokare som man kan möta upp med och diskutera hur ni vill fortskrida med mötesbokningen.

Expertvalet kan hjälpa ert företag hitta de bästa externa experterna för mötesbokning i Stockholm. Fyll i formuläret högre upp på sidan för att ta emot upp till fyra skräddarsydda offerter. Offerterna är helt gratis och utan förpliktelser.

Hitta nya kunder i Stockholm

Något som Stockholm har mycket av är startups. Nya intressanta företag etableras i vår huvudstad hela tiden, och visst blir tiden knapp då man växer i snabb takt. En bra idé för att spara tid för försäljningsteamet är att anställa externa experter för mötesbokning och nykundsbearbetning i Stockholm.

Extern mötesbokning är ett perfekt exempel på hur ni kan spara tid. Ge över ansvaret på externa mötesbokare för att boka in möten med potentiella nya kunder. Sedan är det era försäljares tur att göra det som de är bäst på – nämligen sälja.

Extern mötesbokning i Stockholm går ut på att experter i Stockholmsregionen fördjupar sig i ert företags verksamhet. Sedan ägnar de sig åt telemarketing – ringer runt till nya möjliga kunder för att introducera ert företag och för att få kunderna att bli intresserade av att möta era försäljare.

Pris på mötesbokning i Stockholm

Priset på mötesbokning varierar inte så mycket beroende på var i landet du befinner dig – men däremot varierar priset beroende på utsträckningen av tjänsten. Även det externa företagets faktureringssystem påverkar priset.

Hur kan då ett företag som sköter extern mötesbokning i Stockholm ta betalt? Det varierar väldigt mycket från företag till företag, men några exempel är:

  • Pris enligt bokade möten
  • Pris enligt timarbete
  • Pris enligt möten som resulterar i försäljning

Generellt sett börjar priser på mötesbokning i Stockholm kring 2 200 kr. Detta är ett exempel på pris per bokat möte. De flesta leverantörerna säljer även olika sorters paket. Då kan priset ligga kring 20 000 kr.

Det gäller att diskutera med det externa företaget ni anlitar för att sköta er mötesbokning i Stockholm. Kanske har de en färdig modell de alltid följer? Eller kanske ni kan komma överens om vad som passar er bäst?

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut

Vad kan du förvänta dig av extern mötesbokning?

Mötesbokning kan vara mycket tidskrävande. Det är också något som många företag ser som jobbigt och irriterande. Låt därför ett externt företag sköta denna uppgift för ditt företag. Med den rätta mötesbokaren i Stockholm blir ditt liv mycket enklare!

Det är dock viktigt att förstå att inte alla möten som bokas resulterar i nya kunder. Det är ändå målet med mötena så det gäller att anlita en duktig mötesbokare för att få så mycket ut av tjänsten som möjligt.

Det är viktigt att kommunikationen fungerar och att ni är på samma plan med den externa mötesbokaren ni anlitar. Era värderingar bör mötas för att ett gott samarbete ska kunna upprätthållas. Därför vill vi på Expertvalet se till att ni får den bästa tjänsten som passar just era önskemål.

Vilka tjänster erbjuder externa mötesbokare i Stockholm?

Extern mötesbokning, även kallat outbound telemarketing, hjälper alltså ditt företag att boka möten. Detta sparar er tid och ni kan fokusera på annat ni tycker om och är duktiga på.

En kvalificerad mötesbokare har dessutom ett bra öga för vilka de potentiella kunderna skulle kunna vara och ser till att de bokade mötena verkligen har potential att bli något mer än bara ett möte i mängden.

Till den externa mötesbokaren hör även uppgifter såsom uppföljning. Det är viktigt att följa upp och se ifall det är något mer som mötesbokaren kan hjälpa till med vid nykundsbearbetningen. Allt detta beror såklart på vad som avtalas på förhand med den externa mötesbokaren.

Beroende på vad som avtalas på förhand kan den externa mötesbokaren komma på plats till just ert företag för att sköta uppgifterna därifrån. Det är även möjligt att outsourca det hela helt och hållet och låta den externa mötesbokaren sköta allting på distans – allt beror på vad som passar er bäst.

Offert på extern mötesbokning i Stockholm

Känner du att ert företag skulle kunna dra nytta av att anlita ett externt företag för att sköta mötesbokningen i Stockholm för er? Att ni hellre spenderar er tid på andra uppgifter än att ringa runt för att skaffa nya kunder?

Låt Expertvalet hjälpa er. Be om offerter av oss och låt oss matcha ihop med mötesbokare som passar just er verksamhet och era förväntningar.

Fyll i formuläret genom att trycka knappen för att beställa offerter. Fördelar med att jämföra offerter hos Expertvalet:

  • Få upp till 4 skräddarsydda offerter
  • Vår tjänst är gratis och utan förpliktelser
  • Få ett konkurrenskraftigt pris genom att låta leverantörerna konkurrera om er.
Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till fyra offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner
Bli vår partner Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?