Jämför pris och offerter på telemarketing
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Få upp till 4 offerter här Telemarketing - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Vilken tjänst önskas?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 05 juli 2021

Hitta nya kunder med extern nykundsbearbetning

Nykundsbearbetning - vad handlar det egentligen om?

Nykundsbearbetning kan i enklare termer förklaras som att skaffa nya kunder till ett företag. Processen för nykundsbearbetning kan handla om att identifiera nya potentiella kunder till att slutligen få dem att bli lojala kunder hos just ert företag.

Hela processen är en viktig del av att öka försäljningen för företag och kan bestå av flera olika delar. Nykundsbearbetning kan vara mycket tidskrävande och kännas tungt - det är här Expertvalet kan hjälpa er.

Extern nykundsbearbetning - så fungerar det

Har era försäljare redan nu mycket att göra? Känner ni er osäkra på var ni ska börja med att leta efter nya kunder? Då kan Expertvalet hjälpa just ert företag - låt oss rekommendera de bästa externa experterna för att hjälpa er med leadsgenerering och att skaffa nya kunder.

En strategi för nykundsbearbetning kan bestå av flera olika steg - och kvalificerad experthjälp finns att få på flera av dessa områden. Medan ni fokuserar på er kärnverksamhet, kan ni låta externa företag sköta viktiga delar av nykundsbearbetningen. Tjänster som hör hit är bland annat:

Behöver ni hjälp med er nykundsbearbetning? Fyll i formuläret på denna sida för att kostnadsfritt och utan förpliktelser ta emot upp till fyra offerter.

Extern nykundsbearbetning - vad kostar det?

För att öka tillväxten måste företag hela tiden generera nya leads och skaffa nya kunder. Att hitta nya kunder och få dem att köpa just vad ert företag har att erbjuda är både tidskrävande och dyrt. Därför kan extern nykundsbearbetning vara mycket effektivt. Extern nykundsbearbetning kan hjälpa ert företag att växa helt enkelt.

Något som ändå måste tas i beaktande är priset. Priset på de olika tjänsterna kan variera beroende på flera olika faktorer. Fundera bland annat över följande:

  • Vad är ni beredda att betala för externa tjänster inom nykundsbearbetning?
  • Vad är era mål med nykundsbearbetningen?
  • Hur bred marknadsundersökning vill ert företag ha?
  • Vilka telemarketingtjänster skulle ni vilja inkludera i ett externt avtal?

Alla val påverkar priset - men i det långa loppet kommer ni antagligen ändå att spara in dessa summor genom att outsourca er nykundsbearbetning.

Identifiera de tjänster som bäst tjänar ert behov inom nykundsbearbetning. Kanske ni helst sköter vissa uppgifter själva inom företaget och inte har behov av extern hjälp? Detta är inte ett problem - ni kan helt enkelt välja endast de tjänster ert företag har behov av och be oss om offerter på just dessa specifika tjänster.

Hur kan extern nykundsbearbetning hjälpa er?

Processen för nykundsbearbetning är allt annat än lätt. Det är en tidskrävande process - och alla vet vi att tid är pengar. Ert företag kan därför spara både tid och resurser på att låta externa företag sköta nykundsbearbetningen åt er. Inom ert företag vet ni bäst själva hur kärnverksamheten ska skötas - låt då de som är bäst på nykundsbearbetning sköta den delen för er.

Att skaffa nya kunder kan i flera fall kännas som en jobbig uppgift att utföra. Det är svårt att veta var man ska börja - var finns de nya potentiella kunderna? Ert företag kanske saknar, förutom tid, även väsentlig information om potentiella nya kundgrupper. Kanske saknar ert företag även vilja och ork att hålla på med cold calling - något som i flera fall uppfattas som extremt jobbigt.

Expertvalet kan hjälpa er hitta de perfekta externa företagen att sköta nykundsbearbetning för er.

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut

Marknadsundersökningar kan hjälpa er att komma igång

En omfattande marknadsundersökning kräver högt engagemang och mycket tid - något som ert företag kanske har brist på? Ert företag kanske inte heller har den kompetens som krävs för att utföra en marknadsundersökning. Därför finns det externa företag som kan sköta detta för er.

Med hjälp av en extern marknadsundersökning kan ni enkelt få den information ni behöver för att komma igång med processen för nykundsbearbetning. Resultatet från en marknadsundersökning kan också användas till att förbättra och effektivisera ert företags verksamhet.

För att kunna anlita rätt marknadsundersökningsföretag för just ert behov är det viktigt att gå igenom det breda utbudet. Be oss på Expertvalet om offerter och få upp till fyra offerter kostnadsfritt och utan förpliktelser på företag som kan sköta er marknadsundersökning. Fyll i formuläret på denna sida för att motta bästa alternativen för just ert företag.

Nykundsbearbetning med hjälp av externa telemarketingtjänster

Genom att låta externa företag sköta er nykundsbearbetning med hjälp av olika telemarketingtjänster sparar ni era försäljare extra arbete. Medan era anställda fokuserar på vad de gör bäst, kan någon annan sköta ert företags telemarketing. Viktiga tjänster inom telemarketing som kan hjälpa er med nykundsbearbetning är bland annat mötesbokning, telefonförsäljning och telefonpassning

Genom att anlita externa företag kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan dessa nödvändiga uppgifter blir gjorda av kvalificerade mötesbokare och besöksbokare. De här uppgifterna är en mycket viktig del av processen för nykundsbearbetning och det är viktigt att de sköts på ett professionellt sätt.

En annan viktig del av denna process är uppföljning. Nya kunders tillfredsställdhet måste följas upp för att företaget ska kunna förbättra kundbetjäningen och bli ännu bättre på vad de håller på med. Detta är även ett viktigt steg för att skapa lojala kunder för ert företag. Det här är också något som kräver tid och tar bort fokus från kärnverksamheten. Låt därför ett utomstående företag sköta denna del av kundkontakten.Då ökar ert företag chanserna att få nöjda kunder.

Behöver ert företag avlastas i försäljningsprocessen och få hjälp med telemarketing för att skaffa nya kunder? Då kan ni med hjälp av Expertvalet hitta extern hjälp. Fyll i formuläret på denna sida för att ta emot upp till fyra offerter på externa nykundsbearbetningstjänster som bäst passar er. Offerterna är kostnadsfria och binder er inte till något.

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut