Kaffemaskiner till kontoret - Jämför pris och offerter från flera leverantörer
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter
Spara tid
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar
Spara pengar

Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst

Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Omnämnda i:
Senast uppdaterad: 21 september 2021

Automatisk kaffemaskin till kontoret

Hitta en kaffemaskin som passar ert kontor

Kaffe är en av våra mest populära drycker, och det mesta av kaffet dricks på arbetstid. Därför har det länge varit viktigt att erbjuda kunder och anställda riktigt gott kaffe – utan krångel, helst med en kaffeautomat.

Det är viktigt att som företag investera i en lösning för att få anställda att trivas så bra som möjligt. Det har hänt allt för många gånger att folk klagar på kaffet och arbetsmoralen sjunker.

Med en automatisk kaffemaskin till kontoret kan era anställda, eller era kunder, välja mellan ett flertal olika varianter av kaffe. I de flesta fall går det även att få varm choklad och varmt vatten för te.

Vill ni jämföra priser och kvalitet på en kaffemaskin som passar bäst till just ert kontor rekommenderar vi att beställa offerter.

Hos oss får ni upp till 4 offerter från lokala leverantörer, helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vi gör grovjobbet åt er, och ni slipper leta runt efter en kaffemaskin ni tror kan passa ert kontor.

Jobbar med kaffekopp.

Pris på automatisk kaffemaskin

Priset på en automatisk kaffemaskin till kontor brukar ligga mellan 10 000 och 70 000 kronor. Är ni cirka 50 anställda på ert kontor och vill ha en automatisk kaffemaskin med flera smaker kan den kostnaden ligga på cirka 25 000 – 30 000 kronor

En kaffemaskin med ändamål att servera färskt kaffe till medarbetarna på ett kontor bör vara av hög kvalitet och ha god kapacitet att framställa många koppar kaffe på kort tid.

Du vill inte att en tekniskt krånglande kaffeautomat leder till köbildning och frustration när personalen inte får sitt kaffe, sitt bränsle och motivation för att göra ett bra arbete.

Efterfrågan på kaffe på arbetsplatsen måste kunna mötas på ett effektivt sätt. Investera därför i en högkvalitativ kaffelösning redan från början.

Vare sig du föredrar att hyra, leasa, eller köpa en kaffemaskin till kontoret bör alltså kvalitet vara av högsta prioritet.

Typer av kaffemaskiner

Det finns idag en stor variation av kaffemaskiner att välja bland. De vanligaste typerna av kaffemaskiner är:

 • Espressomaskin
 • Halvautomatisk kaffemaskin
 • Helautomatisk kaffemaskin
 • Superautomatisk kaffemaskin

Maskinerna är av olika storlekar, har olika funktioner och kapacitet, samt även olika priser.

Den vanligaste typen av kaffemaskin på kontoret är en helautomatisk kaffemaskin. Med en sådan har ni möjlighet att brygga flera olika slags kaffesorter, såsom cappuccino, espresso, samtidigt som ni även kan få varm choklad eller varmt vatten för te.

Med denna typ av kaffemaskin behöver ni egentligen bara fylla på kaffet i automaten, så löser den resten själv.

För dig som driver en verksamhet är det ofta lönsamt att kunna erbjuda de anställda ett varierande utbud av varma drycker.

Viktigt att tänka på vid köp eller hyra av kaffemaskin

När du ska köpa, hyra, eller leasa en kaffemaskin till företaget finns det en hel del som är viktigt att tänka på. En rad faktorer och egenskaper som skiljer olika slags produktmodeller åt bör analyseras, exempelvis:

 • Vilket bryggningsmetod passar er verksamhet?
 • Hur många koppar kaffe går åt per dag?
 • Kvalitet och på kaffet? Mala egna bönor? Frystorkat, osv?
 • Helautomatisk kaffemaskin, eller annan typ av kaffemaskin?

Eftersom vi vill att ni ska få en kaffemaskin som passar just ert kontor och era behov är det viktigt att se över ovanstående faktorer.

Kaffedrickande i Sverige

Vi dricker i Sverige genomsnittligen tre koppar kaffe per person och dag. Många av oss avnjuter vår koffeindos under arbetstid. Den mängd kaffe vi dagligen konsumerar är hög nog till att placera oss på topplistan – där Finland är nummer ett, över länder med världens högsta kaffekonsumtion.

Det bör därför nämnas att en stark och fungerande kaffetradition på kontoret är att föredra. En tredjedel av allt det kaffe vi dagligen konsumerar i Sverige dricks enligt undersökningar på jobbet. Vidare undersökningar visar också att de flesta arbetstagare i Sverige – cirka 75 %, har förmånen att få gratis kaffe på sin arbetsplats.

Få offerter på kaffemaskin till kontoret

För att ni ska kunna få ett så bra pris som möjligt till ert kontor bör ni jämföra pris och kvalitet på olika kaffemaskiner. Det gör ni enklast hos oss på Expertvalet – speciellt eftersom ni redan är inne på vår sida (det kostar heller ingenting).

Det tar mindre än 1 minut att fylla i formuläret, som ni finner genom att klicka på knappen nedan. Det finns flera fördelar med att använda vår tjänst:

 • Få upp till 4 offerter från lokala leverantörer.
 • Det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst.
 • Ni har inga förpliktelser – utan ni kan när som helst dra er ur.
 • Ni kan spara upp till 50 % genom att jämföra offerter.
 • Ni sparar tid och slipper leta runt själva
Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till fyra offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner
Bli vår partner Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?