Jämför priser på kaffeautomater
Beställ skräddarsydda offerter här
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 15. april 2019

Automatisk kaffemaskin till kontor

En av de mest populära dryckerna på en arbetsplats är kaffe. Kaffe i alla möjliga slags former - espresso, kaffe latte, cappuccino, bryggkaffe och så vidare. Håller du med? Börjar morgonen på kontoret i en kö till kaffeautomaten, med ett krampaktigt grepp om kaffemuggen och med förväntan i sinnet? Du placerar muggen i automaten, trycker på knappen och får ditt kaffe serverat. Du går mot ditt skrivbord, slår på datorn och känner aromen från kaffet sprida sig runt kontoret. Dagen kan börja.

Eftersom kaffe är så populärt - en så påverkande faktor för trivseln på en arbetsplats, är det viktigt att för dig som verksamhetsdrivare investera i en lösning för att dagligen förse din personal med färskt kaffe. En kaffeautomat och placeringen av denna tillåter medarbetarna att ta små pauser som är nödvändiga för att samla tankarna och bearbeta nya idéer. Även sociala kontakter kan knytas vid kaffeautomaten, vilket skapar en god stämning på kontoret. En förbättrad och vänlig arbetsmiljö är därför en av många goda anledningar till varför en arbetsplats såsom ett kontor bör ha en kaffeautomat.

Olika sorters kaffemaskiner

Det finns idag en stor variation av kaffemaskiner att välja bland - för såväl hem som arbetsplats. Maskinerna är av olika storlekar, har olika funktioner och kapacitet, de kostar olika mycket och så vidare. I generaliserande drag finns det emellertid två huvudtyper inom produktarten kaffeautomat; sådana som brygger olika slags kaffedrycker, och sådana som brygger enkelt svart kaffe.

Den vanligaste typen av kaffeautomat att finna på ett kontor är den med funktion att brygga olika slags kaffesorter såsom cappuccino och espresso, i tillägg till varm choklad och varmt vatten för te. För dig som driver en verksamhet är det ofta lönsamt att kunna erbjuda de anställda ett varierande utbud av varma drycker.

Kaffedrickande i Sverige

Vi dricker i Sverige genomsnittligen tre koppar kaffe per person och dag. Många av oss avnjuter vår koffeindos under arbetstid. Den mängd kaffe vi dagligen konsumerar är hög nog till att placera oss på topplistan - där Finland är nummer ett, över länder med världens högsta kaffekonsumtion.

En tredjedel av allt det kaffe vi dagligen konsumerar i Sverige dricks enligt undersökningar på jobbet. Vidare undersökningar visar också att de flesta arbetstagare i Sverige - cirka 75 %, har förmånen att få gratis kaffe på sin arbetsplats.

Kaffe1

Viktigt att tänka på

När du ska köpa, hyra, eller leasa en kaffemaskin till kontoret finns det en hel del som är viktigt att tänka på. En rad faktorer och egenskaper som skiljer olika slags produktmodeller åt bör analyseras, exempelvis:

  • Bryggningsmetod som passar er verksamhet
  • Utbildning och kompetens som behövs av personalen
  • Kvalitet och kapacitet på kaffet

Häng inte upp dig på priset

En kaffemaskin med ändamål att servera färskt kaffe till medarbetarna på ett kontor bör vara av hög kvalitet och ha god kapacitet att framställa många koppar kaffe på kort tid. Du vill inte att en tekniskt krånglande kaffeautomat leder till köbildning och frustration över att personalen inte får sitt kaffe; sitt bränsle och motivation för att göra ett bra arbete.

Efterfrågan för kaffe på arbetsplatsen måste kunna mötas effektivt. Investera därför i en högkvalitativ kaffelösning redan från början. Vare sig du föredrar att hyra, leasa, eller köpa en kaffemaskin till kontoret bör alltså kvalitet vara av högsta prioritet.

Få offerter på kaffemaskin

Här på Expertvalet kan du komma i kontakt med leverantörer som erbjuder olika slags lösningar för kaffemaskin till kontor och arbetsplats. Fyll enkelt och snabbt i formuläret till höger på denna sida. Du blir sedan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser kontaktad av upp till fyra leverantörer som erbjuder dig alternativ för anskaffning av en kaffemaskin till ditt företag. Du står sedan fri att välja det offertförslag som bäst matchar dina och din verksamhets önskningar och behov.

Beställ offerter! Det tar endast 1 minut!